woensdag 22 oktober 2014

Julie | Review: Yves Rocher - Foot Beauty Care


Ik merk dat ik de laatste tijd heel erg veel reviews aan het schrijven ben! Maar dat vind ik prima, want dat zijn de artikels die ik zelf het liefste lees en schrijf. Ook is het zo dat ik gewoon vrij veel nieuwe producten heb die er om vragen getest te worden. Toen ik op mijn laatste werkdag bij de Warande een cadeautje ter afscheid kreeg van mijn collega’s was ik erg blij dat ze wat van Yves Rocher voor me gekocht hadden. Hierin zaten verschillende douchegels, een bad puff, teenspreiders voor wanneer ik mijn teennagels wil voorzien van een kleurtje… Maar ook een soort klein tabletje!

Ik kwam er al snel achter dat dit een product is om je voetjes te verzorgen, met een lavendelgeurtje. Voor het galabal in het Sint Victor op 29/03 besloot ik mijn voetjes te verwennen voor ik ze de hele avond op de proef zou stellen. (Dit is natuurlijk al lang geleden, maar het artikel komt gewoon nu pas online aangezien ik altijd vooruit schrijf en de artikels niet in volgorde online komen.) Ik wou mijn nagels lakken, maar ook een voetbadje nemen. Daarvoor kwam deze tablet dus super goed van pas! Meestal gooi ik er maar wat zeep in, die dan ontzettend gaat schuimen en ik meer tijd zit te verdoen met schuim scheppen dan te relaxen.
 

Dit is hoe groot (of klein?) de tablet er in werkelijkheid uitziet. Ik heb hem er helemaal ingegooid en dat lijkt me dan ook de bedoeling. Ik heb bij Yves Rocher gezien dat zo’n tabletje 2 euro kost. Op zich is dat niet veel, maar langs de andere kant is het wel in één keer op. Nu ja, zo vaak neem je nu ook weer geen voetbadjes denk ik dan, dus wat mij betreft is de prijs niet slecht!


Als je de tablet even in het water onder dompelt gaat hij er zo uitzien. Hij begint onmiddellijk te bruisen, maar zorgt niet voor veel schuim. Ik heb hem een beetje door het water heen bewogen, omdat ik dacht dat alles anders maar aan één kant van de bak zou gaan liggen. Op het einde heb ik het laatste restje wat verkruimelt en op verschillende plaatsen gelegd.Et voila, dit is het resultaat. Ik heb een voetbadje dat zowel trilt als bubbels maakt maar van schuim was er niets te bespeuren. Voor mij niet echt een probleem, aangezien de bak dan nogal snel overloopt. Het water kleurt, zoals je kan zien, een beetje lila door de tablet. De geur ruik je eigenlijk niet super fel, wat voor mij persoonlijk een pluspunt is. Ik ben er van overtuigd dat lavendel erg goeie bestanddelen bevat voor de verzorging van je huid, maar ik ben geen fan van de geur. Toch niet wanneer hij uitgesproken aanwezig is. Deze tablet ruikt er naar als je er voor gebruik aan ruikt, maar het is niet zo dat de hele kamer nadien naar een lavendeltuin ruikt. Het water voelt ook lekker zacht aan, wat natuurlijk ook goed is voor je voetjes.


Wat mij betreft is dit een product dat ik zeker opnieuw zou kopen! Je gebruikt het niet erg vaak, dus is 2 euro niet zo erg veel. Plus ik vond het wel fijn om een keer volledig te kunnen relaxen en geen schuim te moeten 'wegscheppen'. Nadien waren mijn voeten ook lekker zacht en voelden ze verzorgd aan. Als je hierna ook nog wat voetcrème gebruikt is het echt een geweldige verzorging voor je voeten! Als score op 10 zou ik hem zeker een 8.5 geven!


Kennen jullie dit product? Of hebben jullie al ervaring met tabletjes van een ander merk? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Klinkt toch wel erg fijn! Wij hadden vroeger ook een voetenbadje, alleen nu niet meer. Ik mis het eerlijk gezegd wel haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehhh een voetenbadje. Luxe zeg! Als ik een voetenbadje wil, moet ik met mijn voeten in een emmer xD Haha! Maar als ik ook een voetenbadje had, zou ik deze tabletten ook kopen.

    BeantwoordenVerwijderen