woensdag 1 oktober 2014

Julie | Review: Lush Vanilla Dee-lite BodylotionHet is opnieuw tijd voor een nieuwe Lush review. Tijdens mijn VIP Tour kocht ik enkele producten, maar kreeg ik ook enkele samples mee. Telkens wanneer ik een product naar mijn mening voldoende kunnen testen heb, schrijf ik er een review over voor Verodoesthis, speciaal voor jullie dus! Eigenlijk is het ook allemaal dankzij deze blog dat mijn interesse in verzorgings- en make-upproducten is gegroeid!

Vandaag wil ik voor jullie de Vanilla Dee-lite Bodylotion bespreken. Ik kreeg zelf een sample mee van dit product, dus kan ik jullie geen eigen foto laten zien. De foto's uit dit artikel komen van de Lush website.


Vanille is een geur waar ik een haat-liefde verhouding mee heb. Ik vind de geur op zich prima, maar van sommige producten met vanille krijg ik hoofdpijn of word ik misselijk. Erg jammer natuurlijk, daarom dat ik dit product niet gekocht heb en eerst toch eens wou uitproberen.


Uitstraling: Ik vind deze flesjes er echt adorable uitzien! De inhoud is zichtbaar door middel van de doorzichtige flacon en het ziet er gewoon zo zacht en romig uit dat je er echt zin van krijgt om er mee aan de slag te gaan. De vormgeving heeft te typische uitstraling van Lush. Ik ben er wel fan van dat merken hun producten allemaal op dezelfde, herkenbare manier profileren!


Geur: De geur is uiteraard vanille. Maar ik moet zeggen dat het een vrij subtiele, zachte geur is. Vermoedelijk kan ik hier wel tegen, maar daarvoor moest ik hem toch eerst gebruiken aangezien het vaak pas na een tijdje is dat ik er last van krijg. Ik veronderstel dat de meeste mensen deze geur wel fijn vinden. Hij is niet zo intens en speciaal als sommige andere Lush Producten. Dit is er eentje die je gemakkelijk cadeau kan doen aan iemand!


Hij belooft: Een bodylotion in een flesje, dat zie je niet vaak bij Lush. Deze naar vanille ruikende bodylotion (met een klein beetje kiwi en jasmijn absolute) hult je in een warme deken. Hij is wat lichter van samenstelling dan onze andere bodylotions, maar zooooo lekker! Lekker he? Probeer ook eens onze Vanilla Puff Dusting Powder, Vanillary Parfum of ons vaste Vanillary Parfum!

Eigen ervaring: Laat ik al maar beginnen met te zeggen dat vooral Nick deze geur erg lekker vindt! Dat is voor mij ook altijd een fijn pluspunt natuurlijk. De geur is subtiel maar blijft toch vrij lang op je huid achter. Dat vind ik fijn aan een bodylotion, en ik moet zeggen dat ik geen last ondervonden heb van mijn vanillefobie! Hij smeert ook goed uit ondanks het feit dat ik deze iets dikker vind van textuur dan bijvoorbeeld de Charity Pot lotion. Hij trekt ontzettend snel in, dus je kan deze goed gebruiken na een douchebeurt waarna je snel in je kleren springt. Ik vind hem redelijk duur voor zijn hoeveelheid, maar dat is maar net hoeveel budget je wil uitgeven aan een lekkere lotion!

Prijs: €20.30 voor 250ML.

Score: 8/10

Product informatie: We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.
Hibiscus infusie (Hibiscus sabdariffa), Bronwater (Spring Water), Kokoswater, puur, biologisch (Cocos nucifera), Kokos olie, extra virgin (Cocos nucifera), Stearinezuur (Stearic Acid), Cacao boter (Theobroma cacao), Kiwi, vers (Actinidia chinensis), Glycerine (Glycerine), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Illipe boter (Shorea stenoptera), Vanille-absolue (Vanilla planifolia), Jasmijn Absolue uit India (Jasminum grandiflorum), Tonka-absolue (Dipteryx odorata), Tamanu olie, biologisch (Calophyllum indophyllum), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Coumarin (Coumarin), Hydroxycitronellal (*Hydroxycitronellal), Parfum (Perfume), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

Conclusie? Het is een goed lotion, die snel intrekt en toch best lang een lekker geurtje achter laat op je lichaam. Hij hydrateert goed want nadien voel je echt dat mijn huid gevoed is. De enige reden om hem niet te kopen wat mij betreft zou de prijs zijn. Als dat je niet tegen houdt, zou ik onmiddellijk naar de winkel rennen voor een exemplaar van deze bodylotion! Heb jij deze al eens geroken in de winkel? Of misschien zelfs gekocht? Wat is jouw mening over deze lotion?

Liefs,


Julie x


4 opmerkingen:

 1. Klinkt fijn! Ik zou graag wat meer van Lush willen hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker eens goed uitzoeken welke producten iets voor jou zijn en investeren! :-)
   Ze zijn het zeker waard!

   Verwijderen
 2. Oeh deze klinkt heerlijk! Ik ken hem nog niet maar I love vanille!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen