zaterdag 25 oktober 2014

Julie | Review: Lush Prince Charming Douche GelZoals jullie ondertussen al erg goed weten, bracht ik op 22/02 heel wat producten van Lush mee naar huis dankzij mijn VIP Tour. Ik had jullie dan ook beloofd om van al deze producten reviews te schrijven. Vandaag is het tijd voor de prins uit hun Valentijnscollectie: Prince Charming! Deze douchegel kocht ik niet, maar kreeg ik mee in een sample om uit te proberen. Dit omdat het product een heel specifieke geur heeft, waar niet iedereen fan van is. Ondertussen is het product niet meer te verkrijgen, maar omdat er altijd de mogelijkheid is dat hij volgende Valentijn terugkeert, wou ik toch nog deze review met jullie delen.

Op bovenstaande foto kan je zijne koninklijke hoogheid in de winkel zien staan. Ik heb geen close-up foto genomen van dit product, maar hij staat dus wel degelijk onderaan rechts in beeld. Zijn jullie benieuwd naar mijn mening over deze douchegel? Lees dan snel verder!
Uitstraling: Voor de duidelijkheid besloot ik toch maar even de afbeelding van deze douchegel op te zoeken. Zoals je kan zien is deze shower gel donker roze van kleur. De verpakking spreekt mij enorm aan en de strakke, typische vormgeving van Lush vind ik altijd wel mooi. Helaas is deze knapperd reeds vertrokken met zijn prinses, want hij is reeds uitverkocht, het was dan ook een Limited Edition.


Geur: De geur van dit product omschrijven vind ik heel erg moeilijk. Het is een speciale geur die ergens ‘warm’ ruikt maar tegelijk ook fris. In de flacon zelf ruikt hij ontzettend intens, wanneer je hem op je lichaam gebruikt, neemt dit gelukkig een beetje af. De subtiele geur bij gebruik kan ik wel appreciëren, maar hij overtuigd me niet volledig. De geur is een mix van zoete vanille en zurige grapefruit. 


Hij belooft: Een heerlijke mix van vers granaatsappelsap, grapefruit, sandalhout en geranium met een vleugje vanille geven deze beeldschone showergel een geweldige geur. Wedden dat je door de knieën gaat voor Prince Charming?

Wist je dat sommige mensen geloven dat de granaatappel de verboden vrucht was die Eva aan Adam gaf?


Eigen ervaring: Goh, ik heb een beetje gemixte gevoelens bij deze douchegel. De intensiteit van de geur neemt af bij gebruik, en dat vind ik positief. Ik ben er van overtuigd dat er mensen zijn die hem helemaal geweldig vinden, maar voor mij persoonlijk is dit niet mijn droomprins! Wel positief vind ik dat hij vrij goed schuimt, dat vind ik altijd erg fijn onder de douche. Het is vooral de grapefruit geur die overeind blijft, maar na het afspoelen, ruik ik eerlijk gezegd niets meer… 


De inhoud heeft een mooie kleur en dat is wat me zo aantrekt. Ik denk niet dat ik hem zou kopen indien hij volgend jaar weer terug in de Valentijnscollectie zit. Ik ben namelijk niet voldoende overtuigd om er zoveel geld aan te geven. De prijs die hieronder staat is die voor een fles van 500ML en dat is natuurlijk heel wat! Toch ben ik dan meer overtuigd van hun winterse lieveling: Snow Fairy.


Prijs: €26.95 voor 500ML.


Score: 7.5/10


Product informatie: We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen. 
Echte Heemst en Vanillestokjes afkooksel (Althaea officinalis en Vanilla planifolia), Water (Aqua), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Melkzuur (Lactic Acid), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Granaatappelsap, Vers (Punica granatum), Sandelhoutolie (Fusanus spicatus), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), Amandelolie (Prunus dulcis), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Citronellol (*Citronellol), *Farnesol (*Farnesol), *Geraniol (*Geraniol), *Linalool (*Linalool), *Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)


Zo, dit was mijn mening over de Prince Charming douchegel van Lush. Ik wil even benadrukken dat hij als douchegel zijn werk wel goed doet, maar dat doen er natuurlijk wel meer. Daarom vind ik dat je streng mag zijn en hem op zijn geur ook beoordelen. Het is een geur die je nog niet eerder rook, erg speciaal en dus niet voor iedereen een topper! Heb jij deze douchegel al gekocht (of geroken)? Wat vond jij er van?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten