woensdag 15 oktober 2014

Julie | Review: Lush ‘Close To You’ Massage Bar


Zoals jullie ongetwijfeld gelezen hebben ging ik op zaterdag 22/02 naar Antwerpen voor de VIP Tour in de nieuwe winkel van Lush. Ik kocht er zelf een aantal producten en kreeg daar bovenop nog verschillende samples en één volwaardig product mee naar huis. Uiteraard beloofde ik de verkoopster(s) zoveel mogelijk te reviewen voor deze blog.  Ik kies deze keer voor een product dat ik zelf gekocht heb: de ‘Close To You’ massage bar, uit hun Valentijnscollectie.


Uitstraling: Dit product komt zonder een echte verpakking. Wanneer je bij Lush een massagebar koopt, stoppen ze dit in een handig zakje. Ik vind deze bars er echt uitzien om op te eten! Het lijkt wel een roze gebakje! Het zachte hart in het midden doet je echt smelten voor zijn uiterlijk. Ik vind dit echt een super schattige bar, die precies goed in je hand ligt.


Geur: Hij ruikt zoals hij er uit ziet: zalige zoetheid! Mensen die bekend zijn met Lush kunnen de geur vergelijken met de Snow Fairy douchegel uit de wintercollectie of de Rock Star en Godmother zeep. Ik vind deze geur echt to-die-for! Uiteraard heb ik geen seconde getwijfeld om dit heerlijke product in mijn mandje te gooien!


Hij belooft: Voor een massage moet je natuurlijk dicht bij elkaar zijn! Deze limited edition massagebar is speciaal voor de Valentijnsperiode gemaakt. Close To You lijkt op het engelse koekje Jammy Dodger en heeft dezelfde heerlijke geur! Zoet en zalig...


Eigen ervaring: Hier onder zie je een foto van mijn eigen product. Stiekem moet ik toegeven dat ik een exemplaar uitgezocht heb met een bijna perfect hartje dat nog niet uitgelopen was!

Toen Nick en ik deze op zaterdag gekocht hadden wou ik hem die avond meteen gebruiken! Ik had er al zo lang naar uitgekeken dat ik echt niet kon wachten. Om het een beetje eerlijk te houden heb ik hem eerst gemasseerd, en nadien draaiden we de rollen om en kreeg ik een massage. 


Tjah, wat kan ik er van zeggen? Behalve het feit dat hij geweldig is dan… Het is een heel romige bar die echt haast in je handen smelt. Persoonlijk vind ik dit net goed, dan moet je geen vijf minuten zo’n ding over je hand heen bewegen voor er wat product af komt! De olie in je handen is echt super zacht en de geur is HEERLIJK! Deze massage bar kan je ook perfect zonder partner gebruiken hoor; gebruik hem gewoon als body lotion na je douche- of badbeurt. De geur blijft lekker lang hangen, wat ik net fijn vind. Plus hij hydrateert erg goed, want toen we ’s morgens wakker werden en ik even aan mijn rug ging voelen, voelde ik nog steeds een klein ‘vettig’ laagje! 


Prijs: €9.45 per stuk. Op de website staat €8.95 per 55g.


Score: 9.5/10


Product informatie: We kopen onze ingrediёnten van leveranciers die niet op dieren testen.

Shea boter, biologische (Butyrospermum parkii butter), Murumuru boter (Astrocaryum murumuru), Amandelolie (Prunus dulcis), Olijfolie (Olea Europaea), Agave nectar, biologisch (Agave tequilana), Parfum (Perfume), Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Maïsmeel (Zea mays), Glycerine (Glycerine), Methyl ionone (Methyl Ionone), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Kleurstof 77891, Kleurstof 16255Zo, ik ben alvast laaiend enthousiast over deze ‘Close To You’ massage bar van Lush! Het is een limited edition dus hij is reeds uit het assortiment... Sla hem volgend jaar massaal in, indien hij terug komt! Ik hoop alvast van wel! Zijn jullie bekend met dit product? Of hebben jullie al ervaring met een andere massage bar?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: