zondag 26 oktober 2014

Julie | Pop Tarts: Brown Sugar Cinnamon


Ik heb al in zoveel Amerikaanse series over Pop Tarts gehoord dat ik er echt benieuwd naar geworden was. Toen ik met Nick een dagje naar Eindhoven ging eind april, kwamen we in een snoepwinkeltje waar ze ook veel Amerikaans snoepgoed verkochten. Toen ik deze Pop Tarts zag staan, twijfelde ik dan ook geen seconde om ze in mijn winkelmandje te gooien. Benieuwd wat ik er nu uiteindelijk van vind? Lees dan snel verder!

Zoals je kan zien zijn deze Pop Tarts van het merk Kellogg’s, wat hier uiteraard bekend is van allerlei ontbijtgranen. In dit product zitten ook echter zeven vitaminen en mineralen, dus het is toch niet compleet ongezond, zullen we maar denken. Er zitten acht stuks in deze verpakking die telkens per twee verpakt zitten in een folie.Ik vind het leuk dat ze er grappige spreuken op gezet hebben zoals ‘Get us out of here’ of ‘It’s dark in here!’. Dit heeft natuurlijk niet echt een meerwaarde voor de smaak, maar het maakt het product wel nog een beetje aantrekkelijker! Maar goed, eens zien hoe de inhoud van zo’n pakje er dan uit ziet.Je haalt dus twee van deze lekkere hapjes uit de verpakking. Je kan er voor kiezen ze in de toaster te steken, maar ikzelf leg ze het liefst op een bord om in de microgolfoven te zetten. Je ziet er de bovenkant bestaat uit glazuur, en aan de binnenkant zit er ook product. Let dus goed op dat je de instructies goed volgt en niet te lang warm maakt want dan zou je jezelf wel eens kunnen verbanden aan de inhoud.
Ziezo, dit is hoe het er uit ziet na een twintigtal seconden in de microgolfoven. Oké, op de verpakking staat drie seconden maar dat heb ik eerst geprobeerd en toen waren ze écht niet warm natuurlijk. Ik deed er telkens een paar seconden bij en met de settings van mijn microgolfoven is twintig seconden precies goed. De binnenkant bestaat uit een mengsel van kaneel en bruine suiker en ik vind het echt super lekker. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er slechts vier pakjes in zitten, terwijl je er wel €5.49 voor moet betalen. Althans, in Nederland dan toch. In Amerika zijn ze vast goedkoper, maar hier betaal je sowieso ook voor het transport. Hoe dan ook zou ik ze zeker opnieuw kopen… Smakelijk!Heb jij al eens Pop Tarts gekocht? In deze of een andere smaak? Of ben je er wel benieuwd naar geworden? Laat zeker een reactie na onder dit artikel met je bedenkingen!
Ondertussen heb ik ook al de varianten in de smaken 'Frosted Red Velvet' en 'Hot Fudge Sundae' geprobeerd en die vind ik ook heel erg lekker!

Liefs,


Julie x 

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk. Mijn familie uit Amerika stuurt wel eens pop tarts op en zelf had ik er ook veeeeeel meegenomen. Overheerlijk. Ik doe ze wel in de toaster, vind ik lekkerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik nog niet geprobeerd! Bedankt voor je tip! ;-)

      Verwijderen