woensdag 29 oktober 2014

Julie | Opgemaakt 8 - September

De maand september is voor mij omgevlogen, bijna letterlijk aangezien ik op vakantie geweest ben en dus tweemaal in het vliegtuig gezeten heb. Ik ging met Nick voor twee weken naar Tenerife, maar ook daar heb ik heel wat producten opgemaakt. Beginnen doe ik met deze Mini Cacao & Framboos Handcrème van Yves Rocher. Ik had deze nog ingeslagen vorig jaar voor hij uit de rekken verdween. Hopelijk komt hij dit jaar terug, want ik vond hem erg fijn qua geur en werking. Mijn volledige review van dit product kunnen jullie hier lezen. Nog voor ik op vakantie vertrok, heb ik deze Catastophe Cosmetic opgemaakt. Het is een van de verse gezichtsmaskers van Lush. Hier is nog geen review van online gekomen, maar die komt er ooit zeker aan. Ik sta gewoon hopeloos achter met het schrijven van artikels, aan inspiratie geen gebrek; aan tijd wel! Ik vond dit masker zeker fijn, maar ik ga toch eerst hun andere maskers proberen voor ik beslis of ik deze opnieuw koop. Het fijne is wel dat je bij inzameling van 5 lege potjes een gratis gezichtsmasker krijgt. Dus misschien neem ik deze daar dan wel ooit opnieuw van mee.Deze Coconut & Lime Showergel van Body & Earth heb ik ook nog voor mijn vakantie opgemaakt. Ik vond hem niet slecht, maar ook zeker niet geweldig. Deze had ik een keer gekregen, dus daarom heb ik hem wel zeker opgemaakt. Zelf zal ik deze echter niet snel opnieuw kopen. Er zijn gewoon zoveel andere showergels die ik persoonlijk lekkerder vind ruiken, vandaar.


Ook mijn geliefde Balmi is helaas opgemaakt. Deze zou ik zo terug opnieuw kopen, maar ik ga eerst wel eens andere lipbalms opmaken voor ik een nieuwe koop. Zoals je ziet is de verpakking wel erg lastig om helemaal leeg te krijgen, dat is dan ook het enige nadeel aan dit product. Mijn review van deze Balmi met Framboos smaak/geur kan je hier lezen. 


Het is geen geheim meer dat ik fan ben van droogshampoo. Meer nog, ik vind dat het een Oscar voor beste acteur moet krijgen! Wie is er nu beter acteren dat je haar net gewassen is en nog een fris ruikt ook? Juist ja, niemand. Batiste is natuurlijk een heel gekend merk, maar hun versie voor brunettes vond ik maar niks. De geur maakte me misselijk en deed me hoesten alsof ik in een stofwolk uit de woestijn terechtgekomen was. Deze versie met Tropical vind ik echter wel een topper! Ik heb deze ondertussen al opnieuw gekocht, dus ja het is een aanrader. De frisse geur van cocos en limoen maakt het echt af! En ik van de befaamde ‘witte waas’ die droogshampoo’s wel eens nalaten heb ik hierbij niet zoveel last.Als je goed kijkt, zie je in dit Lush papiertje nog het laatste restje van de ‘Honey I Washed The Kids’ zeep liggen. Deze zeep is al jaren hun bestseller wat solide zepen betreft. Ik vind het persoonlijk ook een van de fijnste die ik al heb kunnen proberen. Dit exemplaar van mij was een sample die ik kreeg tijdens mijn VIP Tour begin dit jaar. Het is een zachte zeep die de huid niet uitdroogt, en daarom is hij geschikt voor het hele lichaam. De geur is die van karamel, wat voor mij nog een extra pluspunt is! Het zou best kunnen dat ik deze zeep ooit eens opnieuw koop… Als ik door mijn voorraad heen zit!


Deze favoriet komt eens in de zoveel maanden wel eens voorbij in deze Opgemaakt artikels. Ik heb het natuurlijk over ‘Let The Good Times Roll’ van Lush. Deze gezichtsreiniger met popcorn vind ik echt ontzettend fijn. De werking is goed en de geur is zalig! Deze koop ik elke keer weer opnieuw. Indien jullie interesse hebben in mijn volledige review van dit product, kunnen jullie die hier lezen. 

Toegekomen op vakantie was dit product het eerste dat Nick en ik samen opgemaakt hebben. Hier zie je de Protectyl After-sun Lotion van Yves Rocher. Aangezien ik een zonneallergie heb moet ik oppassen met in de zon te komen. Ik smeer mezelf dan ook goed in met een factor 50 en nadien smeer ik rijkelijk deze After-sun Lotion om mijn huid te kalmeren. Dit product is echt al jaren favoriet en ik wil geen andere meer. De werking is goed en de geur met monoï bloemetjes is echt heerlijk! Ook over dit product schreef ik een volledige review, die jullie hier kunnen lezen. 


Omdat Nick en ik slechts 15 kg (!!!) bagage mochten meenemen op vakantie besloot ik om zoveel mogelijk kleine verpakkingen mee te nemen. Zo ook deze Perzik Showergel van Yves Rocher. Ik vind deze flesjes altijd erg leuk en vind verschillende geuren uit dit gamma erg lekker. Perzik is een favoriet, en daarom ging dit flesje natuurlijk mee. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen, al heb ik nog zoveel andere showergels staan die eerst eens opgemaakt moeten worden.Daarnet had ik het al over mijn allergie voor de zon, en het feit dat ik mezelf moet insmeren met een beschermingsfactor 50. Ik gebruik zelfs de speciale ‘kids’ versie die ook nog eens waterafstotend is. Zo voel ik me beter beschermd als ik ga zwemmen. Kinderen hebben sowieso een hoge factor nodig omdat hun huid ook extra gevoelig is, daarom kies ik hier ook voor. Ik koop deze elke keer opnieuw omdat hij de best mogelijke bescherming biedt voor mijn huid.
Nadat Veronique me in de Kruidvat attent gemaakt had op deze Total Care Haarmaskers, besloot ik om er ook eentje te kopen. Het is een intensief masker dat je 1 minuut moet laten intrekken in je haren, alvorens het weer uit te spoelen. Deze tubetjes bevatten product voor één behandeling, en dat was ook precies goed voor mijn lange haren. Deze schatjes kosten slechts 1 euro en zijn dat dubbel en dik waard! Voor op vakantie is het ideaal, het neemt haast geen plaats in beslag! Bovendien vond ik de werking ook verbazingwekkend goed, en op vakantie hebben je haren natuurlijk wel nood aan wat extra voeding. Zon, zee en zout drogen je haren helemaal uit, dus driewerf hoera voor dit fijne masker! Dit koop ik zeker opnieuw de volgende keer als ik op vakantie ga!Ziezo, dit was mijn opgemaakt van de maand september. Het zijn niet zoveel producten als anders, maar dit komt omdat ik op vakantie andere producten gebruik dan thuis, en ik ook niet al mijn producten mee op reis kan nemen natuurlijk. Hadden jullie in september veel opgemaakt?

4 opmerkingen: