vrijdag 10 oktober 2014

Julie | Look Like A StarHet is weer tijd om aan een nieuw setje van vier dames te beginnen bij deze Look Like A Star! De komende weken heb ik bekende en misschien iets minder bekende vrouwen voor jullie uitgekozen. Het is een interessante mix van zangeressen en actrices geworden. Kijken jullie mee wie als eerste aan de beurt is?


Iggy Azalea

Vorig jaar had haast nog niemand van deze muzikale duizendpoot gehoord. Nu is ze niet meer uit onze hitparades weg te denken. Niet alleen had ze zelf met Charlie XCX een knaller van een hit met ‘Fancy’, samen met Ariana Grande bracht ze ook het fantastische ‘Problem’ uit. Momenteel scoort ze dan weer een hit met ‘Black Widow’, een samenwerking met Rita Ora. Dringend tijd dus om haar aan bod te laten komen in de wekelijkse Look Like A Star!

Zoals je kan zien is de stijl van Iggy Azalea niet voor de verlegen mensen. Ze draagt ontzettend graag crop tops, in combinatie met korte maar hoge shorts. De kleuren in haar outfits mogen opvallen maar passen wel altijd bij elkaar. Ze wordt nooit zonder hoge hakken gespot, maar dit mogen ook wedges of hoge sneakers zijn. Als ze voor een zonnebril kiest, is dit telkens een exemplaar met ronde glazen. Hou je accessoires rustig en kies voor rode lipstick. Oh ja, en zorg dat je passende en strakke kleding uitkiest. Iggy houdt er van om haar rondingen te benadrukken. Poseer hierbij zelfverzekerd en je bent good to go! 
Top: £6.99 - hm.com
Short: £15 - riverisland.com
Shoes: £35 - newlook.com
Bag: $28 - forever21.com
Necklace: £25 - mango.com
Sunglasses: £13 - pieces.com
Lipstick: €12.99 – Bourjois ‘Pamplemousse Frimousse’ Lipstick – kruidvat.be

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: