vrijdag 3 oktober 2014

Julie | Friday Nails: To the galaxy and beyond

Ik zie het overal voorbij komen, deze ‘nails of the day’ artikels. Daarom vond ik het tijd om er zelf ook aan te beginnen. Zoals jullie woensdag hebben kunnen lezen, komt er vanaf nu elke week een Fashion & Nails Friday. Dit wil zeggen dat er elke vrijdag twee artikels online komen. Als eerste, zoals altijd, een Look Like A Star en als tweede om 15.00u een Friday Nails. Dit is dus de eerste keer en hopelijk vinden jullie het leuk!

Ik lakte mijn nagels met een Limited Edition lakje van Essence uit de SuperHeroes collectie. Deze kocht ik niet, maar won ik via de blog http://dailynailsart.wordpress.com/ van Daphne. Ik had nog geen tijd gehad om hem te testen en vandaar dat deze eerste NOTD ook gelijk een soort van review is.

Zoals je kan zien bevat deze lak ‘Galaxy Flakes’. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat er nu per se zo ‘galaxy’ aan is, maar goed. Ik vind de kleur eigenlijk best mooi en heb al een paar keer naar mijn nagels gekeken nu ik hem draag. Het is een mooi roze kleur die boordevol kleine en grove glitters zit. Het zal weer een hele klus worden om deze er af te krijgen, maar dat zijn zorgen voor later! Ik laat jullie ook nog even een foto met flits zien:


Hier zie je dat de lak een bijna gelachtige textuur heeft. Althans, ik vind dat het er zo uitziet! Bij de eerste laag hield ik mijn hart vast, aangezien er toen bijna geen dekking was… Ik dacht echt dat ik zo’n vijf lagen ging nodig hebben! Gelukkig was dit niet het geval. Op de het flesje staat dat je twee lagen moet aanbrengen, en inderdaad, toen werd het effect gelijk veel mooier! Ik heb wel de indruk dat het een vrij stroperige substantie is, maar op zich lakt hij niet vervelend. Het borsteltje is wat mij betreft precies goed, niet te dik en niet te dun. Ik heb op de foto’s wel drie laagjes aangebracht omdat ik toch nog een beetje mijn tips er door kon zien. Dit hangt gewoon af van hoe dik jij je lagen aanbrengt denk ik dan. Hoe dan ook ben ik zeker niet ontevreden van deze lak! Geen topfavoriet misschien, maar hij heeft best een leuk en speels effect!Wat vinden jullie van deze lak? Hebben jullie hem toen ook aangeschaft?

Liefs,


Julie x


16 opmerkingen: