vrijdag 24 oktober 2014

Julie | Friday Nails: My Holo Grail


 

De weken vliegen vooruit, want het is alweer tijd voor mijn vierde Friday Nails artikel. Ik ben echt blij dat vrijdag zo’n beetje ‘mijn dag’ op de blog is en dat deze een bepaald thema heeft. ’s Morgens is er een lading fashion en in de namiddag wordt er tijd gemaakt om aandacht te besteden aan nagels en nail art. Deze week wil ik jullie een lakje laten zien dat ik won via de blog http://dailynailsart.wordpress.com/ van Daphne: Het Holo Effect lakje uit de Limited Edition SuperHeroes collectie.Ik weet dat deze foto heel wazig is, maar dat is bewust gedaan, zodat jullie kunnen zien dat er super veel gekleurde glitters aanwezig zijn in dit lakje.
De lak doet me een beetje aan zilverpapier denken, maar eigenlijk vind ik het effect wel leuk. Het had wel nog meer holo effect mogen zijn van mij… Dit lakje dekt gelukkig in twee lagen en blijft toch wel zeker vijf dagen mooi op z’n plaats zitten. Geen topfavoriet, maar een leuke afwisseling!


Wat vinden jullie van het effect van dit lakje? En hebben jullie een lakje uit de SuperHeroes collectie kunnen bemachtigen? 

Liefs,


Julie x

1 opmerking: