vrijdag 17 oktober 2014

Julie | Friday Nails: Fluffy PeachVandaag heb ik naar nieuwe gewoonte weer een Friday Nails voor jullie, de derde al. Ik lak iedere week mijn nagels en probeer altijd wel nieuwe dingen uit. Ik heb zelfs nog redelijk wat lakjes staan die ik nog niet kunnen dragen heb. Graag stem ik mijn nagellak op mijn kleding af, vandaar dat het daar een beetje vanaf hangt. Deze keer gebruikte ik een lakje van BE Creative Make-up in nummer ‘002 Truth’ dat ik won met hun #ManiMonday wedstrijd op Facebook. Als topcoat heb ik de Feather Effect topper van Essence gebruikt. Voor het resultaat, klik je op 'Meer Lezen'.
 Als titel gebruikte ik ‘Fluffy Peach’ omdat het lakje van BE een zacht roze/peachy tint is. Pastel kleurtjes zijn natuurlijk helemaal in en dat is ook mij niet ontgaan. Ik vind deze kleur echter wat te licht voor mijn bleke vingers om zonder topcoat te dragen. Daarom besloot ik om er deze ‘fuffy’ veertjes overheen te lakken. Het zijn natuurlijk geen echte veertjes, maar de smalle strookjes zien er wel zo uit. Ik vind dit echt een leuke topcoat voor een pastelkleurig lakje.Wat vinden jullie van deze combinatie? Laat het gerust weten in een comment!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het ene lakjes super leuk, maar dat effect lakje had ik zelf ook, dat was hem gewoon niet vond ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het wel een leuk effect voor af en toe! :-)
   Maar goed dat iedereen een andere mening heeft! ;-)

   Verwijderen