donderdag 23 oktober 2014

Grote Catrice en Essence schappen - Waar ik nieuwsgierig naar ben


Vorige week donderdag kwam ik onwetend 'mijn' Kruidvat binnen. Carolien had nog iets nodig en ik wou eens de limited edition van Essence bekijken. In de verte zag ik de bui al hangen. Het Essence schap was verdwenen. Intuïtief draaide ik mij een kwartslag naar links en daar was het dan. Het befaamde enorme schap van Essence. Onbewust slaakte ik een gilletje en ik stond nog net niet op en neer te hoppen. Nog voor ik het schap bekeken had, liep ik naar dat van Catrice. Zou het...? En ja hoor! Ook dat schap was ineens een stuk groter geworden. Vol ongeloof ging ik een woordje uitleg vragen aan de medewerkers van het Kruidvat. Ja hoor, het was echt en zelfs in een tweede filiaal hier in Turnhout zouden die geplaatst worden. 
Uiteraard is dit nieuws dat ik met jullie moest delen en omdat het voor mij nu toch wat reëler geworden is dat ik iets van die nieuwe producten ga kopen, wou ik toch eventjes een artikel wijden aan waar ik nieuwsgierig naar ben. Dit artikel moet je lezen terwijl je mij in gedachten daar aan dat schap ziet staan, net niet ter plaatse huppelend. 

Essence


CatriceEn dan zijn er nog een paar producten waar ik ook nieuwsgierig naar ben maar dan werd het artikel misschien een beetje lang. Als ik het zo zie, ga ik nog veel mogen gaan werken. Het zijn misschien wel budget producten maar zeker Catrice wordt steeds weer een beetje duurder. Jammer! 

Zijn er dingen die jullie mij kunnen aanraden?

Liefs
Veronique
3 opmerkingen:

  1. Oooh ik ben zo jaloers! Het schap ziet er mooi uit :) Ik begon al te gillen bij het extra schap van Essence met al die lakjes, laat staan bij dit schap..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog niets gescoord van het nieuwe schap, snel even voor kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben ook jaloers, want hier is het omgekeerde het geval. Het wordt minder en minder. De Check&Tweet LE van Catrice was zelfs helemaal niet te verkrijgen.

    BeantwoordenVerwijderen