donderdag 30 oktober 2014

Girls night in


Een avondje met de meiden, films kijken, roddelen, het uitgebreid bespreken en analyseren van relaties, gebeurtenissen en nog zoveel meer. Gisterenavond had ik zo'n avondje samen met twee vriendinnen van school. We hebben ons kostelijk geamuseerd met het roddelen en het kijken van echte meidenfilms. Tussendoor hebben we ons ook tegoed gedaan aan lekker eten en drinken. Dus ik overloop vandaag even de "ingrediƫnten" van een (in mijn ogen) perfecte meidenavond.Eerst en vooral moet je ervoor zorgen dat je vriendinnen uitnodigt waar je je echt bij op je gemak voelt. Of meiden waarmee je eigenlijk een sterkere band zou willen dan je op die moment hebt. Het is natuurlijk gemakkelijk als je wat hetzelfde type bent zodat je openlijk over vanalles kunt praten. 

Dan zorg je natuurlijk voor dingen die je kunt doen. Wij hebben er gisteren voor gekozen om films te kijken maar voor het zelfde geld speel je gezelschapsspelletjes of maak je elkaar op. Afhankelijk van wat jullie graag doen, natuurlijk. Wij keken gisteren Pitch Perfect en Easy A. Twee leuke films, niet te melig en vooral erg grappig. 


Dan een erg belangrijk onderdeel van een meidenavond: eten. Je kunt ervoor kiezen om net zoals ik zelf hapjes te maken (nachos, bladerdeeghapjes...) of je kunt natuurlijk ook altijd pizza bestellen. Zolang het maar dingen zijn die lekker zijn en die je rustig voor de tv kunt opeten (dus zo weinig mogelijk dingen die met mes en vork gegeten moeten worden). Wij hadden gisteren zelfs dessert voorzien maar helaas geraakte dat er niet meer bij (maar ik heb nog een stukje staan voor straks!). 

Maar als er gegeten wordt, moet er natuurlijk ook gedronken worden. Ook dit is weer iets wat je zelf invult zoals je wilt. Wij kozen gisteren voor flessen wijn en cava maar het kan ook erg gezellig worden met warme chocomelk en thee. (zeker wanneer je vooral zoetigheid hebt als eten). 

Uiteindelijk blijft het belangrijkste ingrediƫnt nog altijd je vriendinnen. Al de rest is bijzaak en je amuseren zal toch wel lukken. ;)

Liefs
Veronique

1 opmerking: