zaterdag 4 oktober 2014

Dr. Van der Hoog Cocos mint masker


Woensdagavond vond ik dat ik nog eens een momentje voor mezelf moest nemen aangezien ik donderdag urenlang zou werken. Ik had afgelopen week in de Action nog dit "oude" maskertje van Dr. Van der Hoog kunnen scoren voor 89 cent en ik wou het wel eens testen. Twee goede excuses om nog eens lekker achterover naar de tv te kijken zonder me schuldig te voelen. Omdat ik het toch nog een beetje moest kunnen verantwoorden, besloot ik foto's te maken en een review te schrijven. 
Zo ziet het masker eruit. Het is eigenlijk een dikke witte crème en als je heel goed kijkt, zie je er kleine blauwe bolletjes in. Hierin zit dan waarschijnlijk de munt. Ik vroeg mij wel af of ik het masker dan moest inmasseren om de blauwe bolletjes te doen knappen. Ik heb dit uiteindelijk niet gedaan omdat ik dat geen masker vind en ze hadden het er maar op moeten zetten dan. 


Van ver ziet mijn huid er op enkele plekjes na niet slecht uit. Naast m'n neus heb ik natuurlijk wél een erg groot plekje dat ooit een puistje was (ik moet stoppen met eraan te krabben!). Ook op en rond mijn kin stonden een paar kleine puistjes maar die gaan nog door de beugel. Als je iets dichterbij zou gaan kijken, zie je dat ik wel best veel zichtbare poriën heb op en rond mijn neus. Zo ziet het eruit op mijn gezicht. Zoals ik al zei, lijkt het gewoon een dikke witte crème. 

Hier zie je de blauwe bolletjes goed zitten en zie je ook al dat de crème wat in de huid intrekt. 

Je ziet dat m'n kaken de crème goed konden gebruiken want daar is het eigenlijk het hardste ingetrokken. 

Wat vind ik nu van het masker? Het ruikt heel subtiel naar cocos als je er op let maar het stoort niet wanneer je het op hebt. Het prikte in het begin een klein beetje op m'n kin maar bij het wondje voelde ik er niets van. Ik heb ongeveer de helft van het zakje gebruikt terwijl ik absoluut niet bewust zuinig was. De crème was wat uitgedroogd maar niet hard geworden. Toen ik het afgespoeld had, voelde mijn huid lekker zacht aan en het wondje zag er een stuk minder geïrriteerd uit. 

Het masker is natuurlijk geen wondermiddel en mijn huid ziet er niet ineens geairbrushed uit maar mijn huid voelt lekker zacht en gevoed aan. 

Wat ik me ineens afvraag, heb jij ooit als een een écht slecht masker gebruikt?

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. klinkt fijn! ik ben gek op kokos, dus wil deze graag een keer proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me wel een fijn maskertje! Ik heb wel eens een écht slecht maskertje gebruikt; niet dat dat per se voor iedereen een slecht masker is, maar mijn huid reageerde er wel heel slecht op en begon helemaal te prikken en werd knalrood!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je te spreken bent over dit masker. Helaas kan mijn gezichtshuid niet tegen de producten van Dr. v/d Hoog. Ik krijg er uitslag van :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb eigenlijk geen ervaring met deze maskers. De geur lijkt mij wel vrij speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen