dinsdag 14 oktober 2014

Beauty blender dupe


Een hele tijd geleden zorgde een roos eitje voor heel wat "ophef" in beautybloggerland. Het ei had blijkbaar de naam beautyblender meegekregen en voor je het wist, was een nieuwe hype geboren. De make-upspons was online te verkrijgen voor ongeveer vijftien euro. Veel geld voor een grappig sponsje om eerlijk te zijn. Toch waren de meeste reviews lovend en was het z'n geld meer dan waard. Uiteraard krijg je daarna het verhaal van de duizenden dupes en als ik de reviews moet geloven is er nog geen enkele zo goed geweest als de originele. Ik heb zelf de originele niet geprobeerd dus kan ik eigenlijk subjectief dit mooie roze ei beoordelen. Mijn zus bracht dit eitje voor mij mee vanuit Duitsland. Het is te verkrijgen bij de DM voor de kleine prijs van €2,45. Een stuk goedkoper dan het origineel in ieder geval. Qua vorm en kleur is het in mijn ogen een exacte kopie van de beautyblender 


De spons is niet supergroot als hij droog is. Niet dat hij te klein is om vlot mee te kunnen werken maar hij is ook niet ongemakkelijk groot zodat hij amper in je toilettas past. 


Voor wie Duits kan, heb ik even de gebruiksaanwijzing gefotografeerd maar zelf kan ik helaas amper Duits... 


Dit is hoe het eitje eruit zag nadat ik het de eerste keer had natgemaakt. Het viel me een beetje tegen dat het niet groter geworden was en ook vrij hard gebleven was. 


Mijn huid zonder foundation. Ik heb weinig oneffenheden die echt zichtbaar zijn op deze foto maar ik heb last van mee-eters op mijn neus en wat puistjes op mijn kin. 


En hier heb ik de foundation aangebracht met de spons. Ik vind het een heel mooi natuurlijk effect geven eigenlijk. De dekking is niet heel erg zwaar maar dat is omdat ik een licht dekkende foundation gebruikt heb. 


Zo ziet het er na gebruik uit. Het heeft best wat foundation opgezogen ondanks dat ik het natgemaakt had. Wel zonde! 


Toen ik het eitje de dag erna waste en er dus eens goed in kneep, groeide het ineens wel. (vergelijk maar even met de vorige foto!) Blijkbaar had het dus wat tijd nodig om te groeien. Toen ik hierna het weer gebruikte om mijn foundation aan te brengen, zoog het ook een stuk minder op. Ik was meteen weer veel gelukkiger met dit ding en ik denk dat ik het de volgende tijd regelmatig ga gebruiken. Ik ben fan! 


Hier zie je trouwens ook nog eens het effect wanneer ik al de rest van mijn make-up heb aangebracht (buiten mijn wenkbrauwen maar die was ik vergeten).  Mij valt nu wel op dat mijn foundation ietsjes te licht is maar om nu nog een iets donkerdere te kopen aangezien ik binnen een maand toch weer mijn hele bleke zelf ben... 

Hebben jullie al eens zo'n make-up ei gebruikt? En wat vinden jullie ervan? Beter dan een kwast?

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

  1. Eerste keer dat ik ervan hoor maar ga mij er ook eentje aanschaffen denk ik... komt je zus toevallig nog in Duitsland in het kort ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vrees van niet! :P Zal iets laten weten als er nog eens plannen zijn om een dagje Duitsland te doen ;)

      Verwijderen