donderdag 16 oktober 2014

10 kleine dingen waar ik telkens weer van geniet


Mensen zijn vaak op zoek naar het grote geluk. Dat ene moment dat alle puzzelstukjes samenvalllen met op de achtergrond een spetterend vuurwerk zonder het lawaai, want natuurlijk wordt de muziek verzorgd door een enorm groot live orkest. Ik denk dat jullie ook wel beseffen dat als je op zo'n moment wacht, het wachten nog heel lang kan duren. Ik besef de laatste tijd steeds vaker dat je zelf voor je geluk moet zorgen door zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen des levens. Daarom deel ik vandaag tien kleine dingen met jullie die mij een geluksmomentje bezorgen. 

1. Het moment dat je thuis komt van een dag op school, je je schoenen uit kunt doen en eventjes lekker niks doen. Dat is altijd een van mijn favoriete momenten van de dag omdat ik dan eens even tijd voor mezelf kan nemen. Soms doe ik een dutje, soms lees ik blogs... Het verschilt van dag tot dag wat ik dan precies doe maar altijd vind ik het zalig. 

2. Wanneer ik nog eens de tijd kan pakken om mijn bloglovin' teller op nul te krijgen zonder dat ik op "Mark all as read" moet klikken. Dat geeft mij dan weer een beetje rust en dan blijft het ook wat up to date. Soms heb ik artikels van enkele maanden oud nog op ongelezen staan. 

3. Wanneer ik een aantal dagen vooruitgewerkt heb voor Vero does this word ik ook heel blij. Ook dat geeft mij een soort van gemoedsrust omdat ik weet dat ik mij de eerste dagen geen zorgen moet maken over het schrijven van een artikel. Ook heb ik dan niet het gevoel dat ik mezelf moet forceren om iets te schrijven. 

4. Naast mijn vriend in bed kruipen en dan in zijn armen liggen. Ik slaap altijd graag maar wanneer hij naast mij ligt, is het altijd nog dat beetje aangenamer. Alleen is ook maar alleen. 

5. Als we met het praesidium terugkijken op een geslaagde activiteit en ons afvragen hoe we het in godsnaam voor elkaar gekregen hebben dat het zo goed was. 

6. Nog eens afspreken met Julie om eens als meisjes onder elkaar te kunnen bijpraten. De updates delen die we vergeten te smsen zijn of die gewoon te lang zijn om te smsen. 

7. Wanneer iemand me een complimentje geeft over m'n blog. 

8. Als ik 's morgens vroeg wakker word en besef dat ik me nog eens kan omdraaien omdat m'n wekker nog lang niet zal aflopen. 

9. Muziek. Zet mij in de bus met mijn ipod en een aangename temperatuur en ik wil gerust uren in die bus zitten. Muziek zorgt er altijd voor dat ik mij goed voel op de een of andere manier. Zelfs "droevige" muziek kan deugd doen soms. 

10. Wanneer ik samen met vrienden iets aan het doen ben en mij bedenk wat voor geweldige vrienden ik wel niet heb! 

Waar kunnen jullie enorm van genieten?

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Al deze punten zijn zo herkenbaar. Vooral nummer 4 en 8, toevallig heeft het weer met een bed te maken hahaha. Er is gewoon niks beter dan, na een lange dag, eens goed uit te kunnen slapen. :D verder word ik ook heel gelukkig van een lekker dessert, liefst dat ik zelf gemaakt heb zodat ik ook nog eens trots kan zijn op het resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sommige dingen zijn zo herkenbaar :) Altijd fijn om bij dit soort dingen stil te staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind vooral nummer 6 heel fijn om te lezen! ;-) ♥

    BeantwoordenVerwijderen