zaterdag 6 september 2014

Persoonlijke update | Vakantiekriebels

(bron foto)  
Voor velen is de vakantie al gedaan maar ik heb nog een weekje. Een weekje extreem genieten welteverstaan. De afgelopen twee maanden heb ik er sporadisch eens aangedacht en de laatste weken was ik het met momenten zelfs helemaal vergeten maar morgenvroeg vertrek ik een weekje naar Turkije samen met Tessa! Helaas zijn daar geen witte stranden en hemelsblauwe zee maar ik kan niet klagen. 
Marmaris ziet er namelijk ook helemaal prima uit en vorig jaar heeft bewezen dat Marmaris ook echt prima is. Leuke winkeltjes, een heerlijk drukke barstreet en het hotel vond ik ook super! (Vorig jaar was er gratis WiFi, laten we duimen dat dit dit jaar ook zo is!) Het beloofd dus weer een geweldige vakantie te worden. 

Om kwart na vijf morgenvroeg stijgt ons vliegtuig op vanaf Schiphol (Ja, dit Belgje gaat op vakantie vanuit Nederland!) en ik stress echt over het feit dat ik misschien dingen vergeet. Typisch ik, had er een paar weken geleden al nachtmerries over. Laat ons maar hopen dat 20x alles checken meer dan genoeg was. ;) 

Normaal gezien gaan jullie er niet al te veel van merken dat ik op vakantie ben. De blogposts komen nog altijd online (Jaha, ik heb vooruit gewerkt!) en Julie is er om de comments te modereren. Het enige wat anders is, is het feit dat de LTME van maandag een beetje korter gaat zijn. Die loopt namelijk maar tot en met vrijdag (omdat ik moeilijk vanuit Turkije die kon schrijven). 

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Wat super leuk! Veel plezier in Turkije! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. In dit artikel kun je er meer over lezen. http://starduck-s.blogspot.nl/2014/09/tag-liebster-award-2.html
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier! Ben al benieuwd naar je verslag achteraf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah zalig! Geniet er van. Ik ben er zelf ook geweest enkele jaren terug met vriendinnen en het is er sowieso genieten en fun :)

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooooh, je bent in Turkije! Geniet ervan :-).

  BeantwoordenVerwijderen