maandag 1 september 2014

Life through my eyes | September #1


Deze week was niet echt super druk maar voor de verandering heb ik eens wat meer gedaan dan gewoon thuis achter m'n laptop zitten. Natuurlijk heb ik dat ook best veel gedaan but I've seen some sunlight! 
Maandag begon voor mij met vooruit werken voor de blog (aangezien ik binnenkort een weekje op vakantie vertrek) en het wassen van onze hond. Dat 'toffe jobje' had papa naar mij en Patricia doorgeschoven... 
Maandagavond werkte ik verder aan Vero does this en las ik zelf ook nog wat blogs. Ik wil eigenlijk op vakantie vertrekken met nul ongelezen blogposts aangezien ik genoeg ga moeten lezen wanneer ik weer terug ben. Het bloggen deed ik onder het genot van een heerlijk potje olijven met basilicum (van de AH). 


Dinsdag heb ik uitgeslapen (zoals 90% van de zomer) en in de namiddag ging ik met Tessa naar de bank om nog wat dingetjes te regelen voor de studentenvereniging. Natuurlijk begon het net te regenen wanneer ik vijf minuten van huis was en nog tien minuten naar het station moest wandelen. Lucky me. 's Avonds kroop ik weer achter mijn laptop. 


Woensdag ging ik samen met Carolien winkelen in Wijnegem. Dit was een van de zeldzame dagen dat ik voor de middag mijn bed uit was. Ik stond zelfs om 8u30 al op! (Geloof mij, in de vakantie is dit enorm zeldzaam!) Ik kon een half uur later opstaan als ik wou, maar ik besloot nog eens goed te ontbijten. Ik maakte scrambled eggs (2 eieren) met tomaat, prei en courgette en twee boterhammen. Het was bizar lekker! 


We wisten niet goed waar en wat we wilden eten dus we stapten een willekeurige zaak binnen. Het  was "De bibliotheek" en ik at er deze spaghetti. Hij was niet slecht maar ik zou er niet speciaal voor teruggaan. Het drinken was er trouwens wel redelijk duur... €2,6 vind ik nogal veel voor een colaatje (light :p). 


Wachten op Carolien die wat kleedjes aan het passen is. 


En om af te sluiten nog een lekker sapje met fruitsap, framboos en aardbei! 


Deze foto stuurde ik door naar Mathias. Hij is gek op cocos en daarom had ik dit dan ook gekocht voor bij hem thuis. 


Na de lunch had ik Ruby Woo moeten bijwerken (vrij veel olie op de pasta) en zo zag hij eruit na mijn avondeten. Toen heb ik hem er wel afgehaald omdat ik toch maar gewoon thuis zat. 


Eventjes overlopen wat ik nog allemaal moet doen en wat ik allemaal al ingepland heb. 


Donderdagavond at ik pizza. Dit is er eentje met cheese and onion en damn wat was hij lekker. 


Patricia had Bbq chicken. 


Daarna zat ik gezellig met Patricia op haar bed. Zij keek youtube filmpjes en ik las wat blogjes. Quality time met het zusje. 


Vrijdag haalden ze mij rond 11 uit mijn bed omdat we naar het containerpark moesten en daarna gingen we kijken voor nieuwe laptops voor mij en Patricia. De mijne is al een paar jaar oud en hij begint gewoon tegen te werken. Ik moet hem altijd aan de netstroom hebben of hij valt op een willekeurig moment uit, hij is soms erg traag en vooral lomp en groot. 


Blij! Momenteel werk ik voornamelijk nog van op m'n oude omdat al mijn bestanden hier nog opstaan. Binnenkort eens moeite doen om alles wat ik nog nodig heb over te zetten. 


Deze foto stuurde ik in de namiddag weer door naar Mathias. Net zoals hij gek is op de geur van cocos eet hij ook enorm graag frambozen. 


En dankzij mama ben ik Hay day beginnen spelen. 


Ik ben absoluut geen fan van een bad maar omdat mama het douchegordijn ging wassen net wanneer ik wou douchen, kon ik niet anders. 


Zaterdagavond na het werk nog even genieten van een cocktail en een portie olijfjes. 


Na een luie zondag nog wat tv kijken en natuurlijk deze blogpost schrijven. 

Kijk! Ik heb weer wat meer foto's getrokken. Haha :) Hoe was jullie "laatste week van de zomervakantie"? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Ziet eruit als een heerlijke week met shoppen, uit eten en relaxen! Zo hoor je de vakantie te gebruiken =D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En wat blijft Ruby Woo eigenlijk lang zitten!

    BeantwoordenVerwijderen