woensdag 24 september 2014

Julie | Review: Schwarzkopf – Essence Ultîme Omega Repair lijn


Eerst en vooral mijn excuses voor de slechtere kwaliteit van de foto. Ze zijn gemaakt met mijn BlackBerry omdat ik mijn fototoestel niet bij me had toen ik deze foto’s maakte. Vandaag wil ik het met jullie hebben over de Essence Ultîme producten van Schwarzkopf. Ik heb zowel de shampoo, conditioner als de BB Beauty Balm geprobeerd en ik wil mijn ervaringen hiermee met jullie delen. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Uitstraling: Ik vind het uiterlijk van deze producten best wel mooi. Alles wat je moet weten, staat duidelijk op de verpakking. De flessen hebben een strakke, rechthoekige vorm en het gouden randje maakt dat ik er een extra luxe gevoel van krijg. Ze hebben uit deze lijn meerdere varianten en elke lijn heeft zijn eigen kleur. Ik koos voor de Omega Repair exemplaren en die zijn dus goudkleurig.(bron foto)De Essence Ultîme lijn bevat parelextracten, panthenol, proteïnen en keratine wat zorgt voor gezond uitziend haar met een geweldige glans. In het Essence Ultîme gamma zitten 5 lijnen: (bron)


- Diamond Color lijn: deze lijn beschermt gekleurd haar tegen vervagen en zorgt voor een prachtige glans. Deze lijn is geschikt voor gekleurd haar of haar met highlights.

- Crystal Shine lijn: deze lijn met vloeibare kristallen gaat je haar een glamoureuze glans geven. Ideaal dus voor dof haar.

- Biotin+Volume lijn: deze lijn met biotin-complex geeft fijn haar tot 80% meer volume, met een vederlicht effect.

- Mineral Strengt lijn: deze lijn met een mineral-resist-complex bestaat uit een shampoo en een spray conditioner. Deze lijn versterkt het haar en vult de structuur van de haarvezels aan, voor een betere bescherming tegen schade.


En dan de Omega Repair lijn: deze bevat omegaolie wat de structuur van beschadigd haar opnieuw opbouwt en gespleten haarpunten voorkomt. Het is dus uit deze laatste lijn dat ik drie producten aan jullie laat zien. 


Geur: Ik kocht deze producten na dat ik bij Albert Heijn een sample van de shampoo gekregen had. Meteen na het eerste gebruik was ik dol op de geur! Ik kan het niet zo goed beschrijven, maar ik vind dat hij echt ‘zacht’ ruikt. De geur is fris en een tikkeltje zoet. Geen fruit- of kauwgomgeur of zoiets, maar ik vind hem lekkerder dan sommige andere shampoo’s die wel een extra geurtje hebben. Ook de conditioner en de BB balm hebben een lekkere geur. Officieel bevatten de producten volgende geuren: sandelhout, vanille en witte bloesem.

Hij belooft: De shampoo belooft een subliem haarherstel en anti-gespleten punten. De conditioner streeft ook subliem haarherstel na en zorgt ook voor een vlotte doorkambaarheid van je haren. De 7-in-1 BB Beauty Balm beloofd dan weer 7 verschillende dingen. Hij zou zorgen voor intens herstel van beschadigd haar, anti-gespleten punten, doorkambaarheid, glans, veerkracht en hydratatie. Bovenop dat alles zou hij je haar ook niet verzwaren.

Eigen ervaring: Ik ben DOL op deze producten! Soms gebruik ik graag shampoo en conditioner van the Body Shop of Lush, maar als ik een drogistmerk gebruik kiest ik meestal voor Pantene. Helaas voor Pantene hebben deze producten van Schwarzkopf nu een plaatjes in mijn hart verovert. De shampoo ruikt heerlijk, schuimt goed vanaf de eerste seconden en maakt mijn haar ontzettend goed schoon. Vanaf het moment dat je het product op je hand doseert, zie je dat het een parelmoerkleurige shampoo is. Hij voelt ook ‘dik’ en romig aan! De conditioner is erg zuinig in gebruik en zorgt voor streelzacht haar. De BB Beauty Balm gebruik ik voor dat ik aan de slag ga met een haardroger om mijn haar te beschermen. Ik moet zeggen dat ik echt minder snel last heb van gespleten punten sinds ik deze producten gebruik. Als enige kleine minpunt zou ik zeggen dat de conditioner niet ‘ondersteboven’ staat. Vaak is het zo dat flacons van conditioner een dop onderaan hebben, en dat vind ik handiger. Deze producten kan ik echt iedereen aanraden! De flessen zijn ook handig open te krijgen met natte handen en de BB Balm heeft een hygiënische pomp.

Prijs: Shampoo: € 3,99 voor 250ML
Conditioner: € 3,99 voor 250ML
Beauty Balm Hair Beautifier 7 in 1: € 6,99 voor 100ML
Intensive Mask € 6,99 voor 200ML

Score: 9/10

Product informatie: Ik gebruik hiervoor de foto’s van http://www.nymphette.be omdat ik zelf geen duidelijke foto’s heb kunnen maken van de ingrediënten.

Shampoo:  
Conditioner:


 BB Beauty Balm:

Pluspunten:

♥ Makkelijk verkrijgbaar bij alle drogisten
♥ Heerlijke geur van alle producten
♥ Producten doen wat ze beloven
♥ Betaalbare prijs
♥ Verpakkingen van shampoo en conditioner zijn goed te openen met natte handen
♥ BB Beauty Balm heeft hygiënische en makkelijk doseerbare pomp


Minpunten:
♥ Conditioner had beter een dop onderaan gehad.


Zoals je kan zien zijn het voornamelijk pluspunten die ik kan bedenken bij deze producten! Ik ben echt fan geworden hiervan en was mijn haren er ontzettend graag mee. Het minpunt lijkt een beetje muggenziften, maar door een flacon met een dop onderaan komt het product makkelijker uit de verpakking en blijven er minder resten in zitten als hij bijna op is. Ik weet wel zeker dat ik deze producten opnieuw ga aanschaffen als ik ze opgemaakt heb.


Hebben jullie al kennis gemaakt met producten uit deze lijn (of een van de andere varianten) van Schwarzkopf?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: