woensdag 3 september 2014

Julie | Review: Benefit They’re Real Push-Up LinerVandaag wil ik jullie een van de nieuwste producten van Benefit laten zien. Onlangs won ik namelijk bij Deb van http://www.beautygoddess.nl/ een mini They’re Real Push-Up Liner! Deze eyeliner is speciaal ontworpen voor eerste klasse klunzen zoals ik, die er niet in slagen om een mooi lijntje te trekken boven hun ogen. Benieuwd of ze hun beloftes hierin nakomen? Klik dan op ‘Meer lezen’.


Toen ik deze enveloppe door de brievenbus hoorde vallen, kon ik mezelf maar amper inhouden om hem uit te pakken!
 


Toen ik dan ook nog eens zag dat Deb er een lief kaartje bij gestoken had, was ik helemaal blij met mijn prijs. Het is zo’n kleine moeite om iemand veel plezier te wensen met het gewonnen item, en het maakt mensen oprecht blij. Althans, mij alvast wel!Hier kan je enkele feiten over het product zien. Tijdens het testen heeft 91% van de vrouwen gezegd dat hij long-wearing is. 81% zei dat hij waterproof is, 86% zei dat hij perfect aansloot bij de wimperlijn en 84% zei dat hun ogen zichtbaar groter toonden door het gebruik van dit product. Dat zijn natuurlijk allemaal mooie cijfers, maar zoiets wou ik natuurlijk wel met mijn eigen ogen waarnemen.Zoals ik in het begin al zei won ik een mini exemplaar. Dat vind ik prima, zo krijg ik de kans om dit product uitvoerig te testen, zonder er veel geld voor neer te tellen. Voor een full size verpakking van dit product betaal je namelijk €25. Stel dat je dan niet tevreden bent, is het wel een duur grapje!Dit is hoe de speciale punt van dit product er uit ziet. Je kan zien dat hij schuin afgesneden is en dat er een kleine opening is. Onderaan de stick kan je draaien en dan komt het product omhoog. Ik ben altijd wel fan van zulke applicators, vaak werken deze heel precies! Het is voldoende om slechts 1 keer te draaien voor voldoende product. Behalve de eerste keer, dan lijkt het of je wel 50 keer moet draaien voor er iets uit komt!Deze foto is op zich niet erg scherp, maar je kan wel zien dat er nu product uit de huls komt. Dit was natuurlijk te veel voor mijn ogen, dus heb ik het gebruikt om swatches op mijn hand te maken.Omdat het zoveel product was, lijkt het alsof je niet precies kan werken met deze liner. Dit is echter niet zo, het onderste lijntje is het meest waarheidsgetrouw met hoe precies je kan werken op je ogen. De kleur is intens zwart en je hebt meestal aan 1 beweging genoeg om je oog te voorzien van een mooi lijntje.Tahdaaah! Dit is het resultaat op mijn oog na de allereerste poging. Normaal begin ik er zelfs niet aan om eyeliner te gebruiken, omdat het dan meestal er op neer komt dat ik mijn ganse ooglook opnieuw moet maken. Het viel echter verbazingwekkend goed mee om te werken met de Benefit Push-Up Liner! Hij werkt erg precies en je kan hem goed dicht tegen de wimperrand gebruiken.Op deze foto kan je zelfs zien dat het me gelukt is om een acceptabele wing te tekenen! Ik moet er wel bij bekennen dat je dit product het best op een rustig moment gebruikt en niet wanneer je haast hebt. Ondergetekende heeft dit geprobeerd en ik kon alsnog helemaal overnieuw beginnen. Rustig gebruiken is dus wel zeker de tip voor dit product!


Ik ben alvast erg blij dat ik hem gewonnen heb! Ondertussen heb ik gemerkt dat oefening kunst baart, en dat ik dus nog wel wat te oefenen heb. Gelukkig helpt deze liner je al een aardig stuk op weg door een passende vorm te bieden waar je exact mee kan werken. Of ik hem nadien zou kopen weet ik nog niet, dat hangt er een beetje vanaf hoe behendig ik er in wordt om het te gebruiken. Maar voor mensen die al wat meer ervaring hebben, kan ik dit product zeker aanraden! Voor de leken onder ons is het dan weer een goede starter om te leren werken met eyeliner. Dus ja, ik vind de Benefit They’re Real Push-Up Linder een goed product!Hebben jullie al kennis mogen maken met dit product? Wat vinden jullie overigens van het resultaat bij mij? Yay of nay?

Liefs,


Julie x

26 opmerkingen:

 1. Het resultaat ziet er echt heel erg mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor over dit product hele wisselende berichten! ik ben benieuwd wat ik er zelf van vind!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er ook wisselende dingen over gehoord! Dus ik ben blij dat ik het zelf kan uittesten! :-)

   Verwijderen
 3. Volgens mij ben jij echt een enorme geluksvogel! De eyeliner ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, soms wel ja! ;-) En dankjewel Beau! :-)

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat je die hebt gewonnen! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het resultaat ziet er erg goed uit! Zo leuk dat je deze hebt kunnen proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog niet zoveel positieve dingen over gehoord en eerlijk gezegd vind k het resultaat ook niet geweldig :/ Maar dat zal mijn smaak zijn zeker? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reacties zijn wisselend! :-) En geen probleem hoor! Iedereen heeft een andere smaak! ;-)

   Verwijderen
 7. Nou, dat klinkt veelbelovend, en perfect voor een kluns als ik. :D

  Het ziet er goed uit bij jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zo dacht ik er ook over! ;-)
   En dankjewel Stéphanie!

   Verwijderen
 8. Wat leuk dat je deze eyeliner gewonnen hebt. Het resultaat mag er zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vond ik ook leuk! ;-) En bedankt Birte! :-)

   Verwijderen
 9. Ik vind hem prijzig, daardoor twijfel ik heel erg. De reviews wisselen ook zo! Ik vind jouw review fijn en dan zou ik hem weer wel willen aanschaffen. Je hebt de eyeliner namelijk mooi en subtiel aangebracht. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap waarom je twijfelt! :-) Dat was ook de reden dat ik hem zelf nog niet gekocht had, maar toen won ik hem dus! :-)
   Bedankt voor je compliment! Het is even wennen en oefenen, maar op zich vind ik hem wel prima werken!

   Verwijderen
 10. Leuk dat je de push-up liner gereviewed hebt!! Bedankt voor de link ;-) En natuurlijk zal ik jullie ook volgen. Ik vind dat je de liner trouwens heel mooi hebt aangebracht!! Heel mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Deb! ;-) En bedankt voor je compliment!

   Verwijderen