zondag 28 september 2014

Julie | Opgemaakt 7 – Augustus

Deze post komt altijd op het einde van de volgende maand online, aangezien Veronique soms ook opgemaakt artikels maakt, en anders komen ze wel erg kort na elkaar. Vandaag laat ik jullie dus zien wat ik in de maand augustus allemaal opgemaakt had. Kijken jullie mee?
 
Beginnen doe ik met een sample van de Cynthia Sylvia biershampoo van Lush. Ik heb er hier twee van opgemaakt, maar twee foto’s leek me vrij onnodig. Het is een zeer fijne shampoo, en gelukkig ruikt hij niet écht sterk naar bier. Ik weet niet of ik deze in een full size zou kopen, misschien ooit wel, als ik door mijn huidige voorraad heen ben.Deze keer wel een full size product van Lush: de Rub Rub Rub scrub! Het enige vervelende aan dit product is dat het een lastige naam heeft om te schrijven… Ohja, en dat hij op gaat! Ik vond dit echt een geweldige scrub. Hij ziet smurfblauw maar het leuke is dat je hem zo ruw kan maken als dat je zelf wil. Onder de lopende douchestraal is hij erg zacht bij het afspoelen, draai je de kraan even uit dan is hij veel ruwer. Jep, deze koop ik zeker en vast nog een keer opnieuw!Hier zie je een lege Pepperming Smoothing Pumice Foot Scrub (hèhè, wat een naam!) van The Body Shop. Ik zou deze niet meteen opnieuw kopen. Hij ruikt wel lekker fris en het scrubben van mijn voeten is af en toe wel fijn, maar eigenlijk gebruik ik dit niet zo vaak. Het resultaat van dit product is ook niet bepaald wereldschokkend dus ja… Investeer dan liever in de voetcrème uit deze Peppermint voetverzorgingslijn, want die vind ik wel geweldig!Deze heb je zeker en vast al eens voorbij zien komen in een opgemaakt! Ook de volledige review van de Lush Charity Pot verscheen al online. Deze kan je hier lezen. Ik vind dit echt een geweldig product! Het geld gaat naar het goeie doel, de geur is heerlijk en de werking is erg fijn. Zeker een product dat ik opnieuw ga kopen.Elke avond smeer ik vlak voor ik ga slapen mijn lippen rijkelijk in met lippenbalsem. Deze kan ’s nachts erg goed inwerken en zo voorkom ik rampzalige lippen. Hier zie je een opgemaakte lippenbalsem van NYC, uit de Applelicious lijn. Dit was de Caramel Apple variant, maar ik heb ook de roze en de rode. Erg fijne lippenbalsem en ik zou hem zeker opnieuw kunnen kopen. Maar toch eerst maar eens proberen door mijn voorraad heen te raken!Met deze Bubblegum Lipscrub van Lush heb ik zo’n anderhalf jaar gedaan. Ik vind de geur en smaak heerlijk en ook van de werking ben ik erg tevreden. Onmiddellijk heb ik dan ook een nieuw potje aangeschaft. Hij kost dan wel een kleine 10 euro, als ik er anderhalf jaar mee doe vind ik dat een goede prijs/kwaliteit verhouding! Zeker een topfavoriet van mij en een aanrader als je hem nog nooit geprobeerd hebt.In augustus maakte ik ook weer een pakje cleansing wipes op. Deze zijn van de Primark en kosten €1.50 voor een duopack van 25 doekjes per pakje. Ik heb deze dan ook opnieuw gekocht toen ik opnieuw bij Primark kwam. Ze reinigen goed, laten geen vettig laagje achter en zijn subtiel geparfumeerd. Erg fijne doekjes voor een kleine prijs!Eerlijk gezegd heb ik deze Essence Express Dry Spray niet helemaal opgemaakt. Hij was wel zo goed als helemaal leeg, dus een echte verspilling is het nu ook weer niet. Ik gebruikte dit product eigenlijk nooit meer. Hij laat je nagellak wel iets sneller drogen, maar hij maakt ook heel je vingers nat, plakkerig en vettig bij gebruik en daar hou ik natuurlijk niet van. Nee, deze koop ik niet meer opnieuw. Echt een dislike dus!Ook maakte ik deze maand weer een Signal White System tandpasta op. Ik gebruik deze eigenlijk al jaren en ben er heel tevreden van. Ik vind de smaak en substantie echt fijn en niet te ‘heet’ in mijn mond. Een fijne tandpasta die ik iedere keer opnieuw koop dus.Nick en ik maakte ook onze laatste flacon van de Vanilla Bliss handzeep van The Body Shop op. Hopelijk komt hij tijdens de feestdagen terug in het assortiment, want deze is echt een favoriet van ons. Ik zou hem dus zeker opnieuw kopen als hij ook dit jaar verkrijgbaar is. Ik schreef ook al eerder een review over dit product, in een battle met een handzeepje van Yves Rocher. In dit artikel kan je lezen wie gewonnen heeft.Nog niet zo heel lang geleden konden jullie hier lezen wat ik allemaal kocht bij mijn eerste E.L.F. bestelling. Helaas is ondertussen deze concealer opgemaakt. Ik was hier heel tevreden van, zeker ook omdat hij slechts €1 kost. Ik wil hem zeker ooit opnieuw kopen, maar daar wacht ik wel mee tot ik meerdere dingen wil bestellen, aangezien de verzendingskosten behoorlijk hoog liggen.Alweer een product van Lush dat ik opgemaakt heb, is deze Sweetie Pie Shower Jelly. Ik schreef al eerder een review over dit product en die kan je hier lezen. Ik vond hem best fijn in gebruik en de geur vond ik goddelijk! Het is ook een van de goedkopere producten van Lush en daarom zou het best kunnen dat ik deze ooit opnieuw koop.Deze It’s Raining Men showergel van Lush ging ook op in de maand augustus. Hij ruikt ontzettend lekker naar honing en ik was hier heel tevreden van. Als jij meer houdt van een solide zeep kies je best voor de Honey I’ve Washed The Kids zeep, aangezien die dezelfde geur heeft. Ik zou deze douchegel zeker opnieuw kunnen kopen, eens ik nog wat meer producten opgemaakt heb voor onder de douche!
Als laatste product heb ik deze Frozen Fruities Iced Raspberry deodorant van Fa opgemaakt. Het is niet dat ik deze slecht vond, al zal ik hem toch niet opnieuw kopen. Fa pikt bij mij altijd ontzettend na het ontharen van mijn oksels, en ik vond deze variant erg droog en ‘stoffig’. Er kwamen erg veel dampen af en dat vond ik niet prettig.Zo, dit was alweer mijn opgemaakt artikel voor de maand augustus. Hadden jullie veel opgemaakt in augustus? En welk product uit dit artikel spreekt jullie het meeste aan?

Liefs,


Julie x 

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen, lekker veel Lush dingetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ja inderdaad, die vliegen er bij mij doorheen! ;-)

      Verwijderen