vrijdag 19 september 2014

Julie | Look Like A StarAriana Grande

Vorige week zei ik al dat ik mij liet inspireren door de muzikale samenwerking bij het nummer ‘Bang Bang’. Daarom is het deze week de beurt aan Ariana Grande. Ooit heb ik al een look gemaakt voor haar personage Cat uit de tv-series Victorious en daarna ook Sam & Cat. Die outfit kan je hier bekijken. Deze keer wil ik het over de zangeres zelf hebben. Kijken jullie mee?
Ik denk dat ik je niet moet vertellen om je kapsel aan te passen als je op Ariana Grande wil lijken, het is haar opvallendste kenmerk. Verder is haar stijl ook niet zo heel moeilijk. Ze houdt er van om vintage kleding te combineren met schattig en sexy. Ze draagt heel vaak jurkjes en rokjes en ook van kniekousen is ze wel fan. Op het schoenengebied kies je voor hoog, hoger, hoogst. The higher the heels, the better. Kies ook voor kleding in een schattige bolletjes of bloemetjes print en vergeet ook geen tikkeltje kant. Hou het voor de rest rustig met accessoires, maar pas het wel aan je outfit aan.Top: £18 - veromoda.com
Skirt: £30 - riverisland.com
Shoes: £85 - stevemadden.com
Bag: $25 - forever21.com
Earrings: $7.80 - forever21.com
Bracelet: $20 - accessorize.com
Bow Hair Clips: $12 - accessorize.com
Lipstick: €18.50 – MAC Limited Fall Edition Artificially Wild ‘Siss’ - maccosmetics.be

Liefs,


Julie x


4 opmerkingen: