maandag 15 september 2014

Freeman clay mask Avocado & Oatmeal

bron

Een paar dagen voor ik naar Turkije vertrok, vond ik dat het nog eens tijd was voor een momentje voor mezelf. Ik besloot een maskertje op te doen (ik kon me de laatste keer niet herinneren) en vond bij Patricia dit masker van Freeman. Er ging een lichtje branden en iets zei me dat avocado en havermout erg goed zijn voor de huid. Tijd om te testen dus. Het masker ziet licht groen/blauwig en is erg romig. Smeert gemakkelijk en mooi uit. Om eerlijk te zijn prikt het een beetje maar het stoort me absoluut niet. Het geeft mij eerder het idee alsof het masker werkt, alsof het bezig is met iets aan die (naar mijn gevoel) rampzalige huid van mij te doen. Na een tijdje begon het hard op te drogen, net zoals de meeste kleimaskers. 


Hier zie je hoe het scheurtjes begint te vertonen doordat ik probeer van gezichtsuitdrukking te wijzigen. Hierna ging ik douchen - vind ik altijd de gemakkelijkste manier om een masker eraf te krijgen - en bekeek ik het resultaat van het masker. Mijn gezicht voelde niet bijzonder zacht of glad maar de poriën op mijn neus waren wel een pak kleiner geworden. Dit is duidelijk geen masker om je gezicht te voeden maar eerder om onzuiverheden aan te pakken. Het is dus wel erg belangrijk dat je hierna nog een lekkere voedende crème aanbrengt. Aangezien ik heerlijke producten heb zoals een mini setje van Jafra en natuurlijk "hope in a jar" van Philosophy, is dit allesbehalve een straf.

Na het aanbrengen van een crème voelde mijn huid wel heerlijk zacht en glad. Alsof de crème beter zijn werk kan doen na dit masker.  

Ik denk dat ik eens ga overleggen met Patricia of ik dit niet vaker mag gebruiken, 'cause me like! Om nu zelf zo'n tube aan te schaffen, vind ik wat veel. Ik gebruik nu eenmaal maar heel zelden een masker en dan is het iets handiger om met je zusje te delen. 
Je kunt de Freeman maskers kopen bij de Kruidvat voor ongeveer €4 voor een grote tube. 

Hebben jullie al een Freeman masker geprobeerd? 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen: