maandag 22 september 2014

Foto''s Marmaris 2014


Na mijn vakantie ben ik nog eventjes een weekje afwezig geweest hier op Verodoesthis. Ik heb nog wat tijd met m'n vriend gespendeerd en ook was het erg druk met de opstart van het nieuwe academiejaar. Dit zorgde ervoor dat ik laat thuis kwam en dan als een blok in slaap viel. Vanaf vandaag probeer ik hier verandering in te brengen want ik heb nog heel wat te delen van mijn vakantie. 
Net aangekomen na een enorm lange nacht. We waren rond 4u op Schiphol en onze vlucht vertrok pas om 6u50. We hadden enkel geslapen op het vliegtuig en dat is ook niet echt een diepe en goede slaap. 


Cocktails zaten niet in onze All in maar ineens kregen we van een barman ieders een gratis cocktail. Yay! 


We waren toch wel eens benieuwd of zo'n knabbelvisjes je echt zachte voetjes bezorgen maar helaas! Veel effect had het niet en ik vond die vissen tussen m'n tenen best vervelend. 


Tessa was een klein negertje geworden tijdens onze week vakantie! 


Ik had een bal in mijn gezicht gekregen en ineens kreeg ik weer van dezelfde barman een gratis cocktail. Je hoort mij dan niet klagen hoor. 


We waren in Rhodos op zaterdag en daar was het ook superwarm! En supermooi. We genoten van lekker eten op een terrasje. 


Rhodos! De vriendjes van het hotel! 


En natuurlijk wij met onze favoriete ober! 

Er komen sowieso nog enkele filmpjes en nog wat aparte artikels over Marmaris. Ik weet nog niet zeker of dit als 2e artikel online gaat komen of gewoon als hoofdartikel van die dag. Het hangt er wat vanaf hoeveel tijd ik deze week ga hebben. 

Liefs
Veronique

1 opmerking: