zaterdag 27 september 2014

Common white girl tag


Deze tag kwam ik ooit eens bij Serena tegen en nu leek het mij eens leuk om hem zelf in te vullen. Ik zocht eigenlijk een beetje een bezigheid voor tijdens de les aangezien mijn concentratievermogen momenteel nul is en ik toch wel graag een beetje nuttig bezig ben. Aangezien ik deze voormiddag enorm goed heb opgelet, vond ik dat ik het wel verdiende om nu tijdens Nederlands een beetje af te wijken. Kan gebeuren! Maar goed, tijd voor de "Common white girl tag"! 

Favoriete Starbucks drankje?
Mijn favoriete Starbucks drankje is een Chai tea latte. Een latte machiato met een smaakje of een frappucino is ook wel erg lekker! 

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Ik word nogal moeilijk wakker daarom dat ik tijdens de eerste tien minuten nogal traag ben. Als ik gewoon naar school ga, is een half uurtje wel genoeg. De laatste tijd vind ik het niet echt nodig om voor school make-up op te doen. 

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Toch wel een aantal maar das meer gewoon als ik met iemand een gesprek op snapchat heb. Het is niet dat ik die selfies trek om echt te publiceren. Af en toe maak ik ook selfies in functie van m'n blog en dan zijn het er heel wat in één keer. 

Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?
Ik heb 111 volgers en 32 posts (best weinig posts eigenlijk!) 

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
Oh my god, zeg ik wel eens maar dan altijd voluit en nooit de afkorting. 

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?
Ik heb helaas geen oneindige kleerkast en bankrekening dus ben ik wel genoodzaakt om kleren meer dan eens te dragen maar erg vind ik het eigenlijk toch niet. Ik vind het niet meer dan logisch. 

Ben je racistisch?
Neen. 

Instagram, Twitter of Tumblr?
Twitter is handig maar instagram vind ik toch leuker. Tumblr gebruik ik eigenlijk niet. 

Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Ik ben denk ik het meest op school of onderweg van en naar school. 

Wie zijn je favoriete YouTubers?
Thatcherjoe, Zoella, Pointlessblog, Marcus Butler... 

Hoe vaak doe je je nagels?
Veel te weinig eigenlijk! 


Ben je een shopaholic?
Ik heb zo mijn momenten dat ik elke dag wel eens door de winkelstraat passeer maar dan gebeurt het ook wel eens dat ik er weken niet kom behalve uit praktische overwegingen
Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?

Heb je veel kleding?

Je hebt nooit genoeg kleren, vind ik. 

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Soms, hangt er vanaf waar ik eet en met wie. Als ik met Julie ergens iets ga eten, doe ik dat dikwijls maar als ik met Mathias ergens zit te eten, doe ik dat dan weer niet. 

Draag je elke dag make-up?
Neen, de laatste tijd heb ik 's morgens gewoon geen zin om make-up op te doen (en geen tijd, vooral geen tijd eigenlijk). 

Hoe stijl je meestal je haar?

Ik droog mijn haar een beetje als ik het gewassen heb, leg mijn bles goed en als ik 's morgens ga vertrekken, leg ik mijn bles weer goed en gaat er een laagje haarlak over. 

Zie je er altijd presentable uit?

Ik heb zo het gevoel dat mensen op de TD donderdag geschrokken zijn van hoe ik eruit zag aangezien ik de week ervoor er vooral nogal casual en "net wakker" uitzag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten