donderdag 4 september 2014

2 years of Vero Does This


"In het middelbaar leek op kot gaan nog het beste dat je zou overkomen." Zo begon ik twee jaar geleden mijn eerste blogpost. Ik wilde er voornamelijk een persoonlijke blog van maken over mijn avonturen in Leuven. Toen was Vero does this ook alleen maar de urlnaam omdat "Go to college, they said. It will be fun, they said." iets te lang was. Die avond alleen op mijn kot achter mijn boeken had ik nooit verwacht dat ik twee jaar later nog bezig was. Ik ben namelijk nogal wispelturig en heb weinig discipline. Zie mij nu maar bezig, elke dag een artikel en heel volgende week staat al ingepland (zelfs al een artikel in november thx to Julie!)Doorheen die twee jaar is de blog door allerlei fases gegaan. We hebben de eerste drukke header gehad, daarna de blauwe en nu zitten we met dit roze. Het kriebelt al eventjes om hem weer te veranderen maar ik moet nog iemand vinden om mij hiermee te helpen. Qua artikels hebben we een periode gehad dat we er drie per dag postten, maar dit was moeilijk om vol te houden. We zaten toen allebei nog met school, werk en vrije tijd en nu gaat Julie binnenkort samenwonen dus krijgt ze er nog een huishouden bij ook. Ik denk dat we beide gelukkig zijn met onze basis van een artikel per dag, soms twee. Vero does this blijft voorlopig nog een hobby. 


Omdat we het toch ook wel erg bijzonder vinden dat we ondertussen een dikke 180 volgers hebben, vieren Julie en ik deze dag met een gezellige lunch. Kans is groot dat ik nog voor een dessertje kies en toevallig twee verjaardagkaarsjes bij ga hebben. Haha, zo ben ik dan weer wel. 

Laten we er nog vele jaartjes bij doen! Ik ben het alleszins nog niet beu. 

Liefs
Veronique

12 opmerkingen:

 1. Dikke proficiat! :D Vier het maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Vero (en Julie denk ik ook wel!) Op naar nog een aantal mooie blogjaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd meiden! En als jullie nog iemand zoeken voor een header, een vriend van mij is erg goed en vraagt er niet super veel voor :)

  Bij interesse, mail ff: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd meiden! Super leuk. Geniet van jullie etentje mét toetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide van harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog =D Laten er nog maar vele jaren bij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Ik ben hierop beland dankzij Julie via mijn spam je blog artikel. Ik volg deze blog nu whoopwhoop! :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd, en op naar nog meer jaar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat aan allebei ;-)

  BeantwoordenVerwijderen