zaterdag 13 september 2014

10 Facts about me


Het is weer tijd om jullie nog eens te kans te geven om mij iets beter te leren kennen of te leren begrijpen. Daarom heb ik nog eens zitten nadenken over een aantal feitjes die ik jullie zou kunnen vertellen en omdat een simpel lijstje maar wat saai is (ondanks dat ik van lijstjes hou), besloot ik er nog wat foto's van op Facebook bij te gooien zodat jullie niet alleen mij maar ook "mijn omgeving" nog wat beter leren kennen. De foto hierboven is getrokken na de examens in juni trouwens. Na ons laatste examen zijn we met ons vijf naar Antwerpen getrokken (alle vijf erg moe!). v.l.n.r. Carolien, Iris, Ik, Sarah & Leen

1. De meeste vrouwen vinden het geweldig om lekker lang in bad te gaan, bruisbal van Lush in het water, muziekje op en urenlang ontspannen. Please, don't count me in. In bad gaan is voor mij pure horror. Het wordt koud, ik verveel me dood na tien minuten terwijl ik twintig minuten nodig had om het te vullen en vooral het feit dat je eigenlijk in je eigen vuil ligt te weken. Om dan ook nog maar te zwijgen over het feit dat je in je haartjes baadt als je je benen hebt geschoren. Het enige moment wanneer ik een bad wel weet te appreciëren is als het vooral om de gezelligheid met je vriend gaat en de hoofdreden van dat bad niet is om ineens lekker proper te worden. 2. I'm a sucker for love. Vaak ben ik een tijdlang (bewust of onbewust) bijna wanhopig op zoek naar een vriend (ik heb mijn periodes dat ik absoluut niet alleen wil zijn). Natuurlijk kom je dan niet echt de geschikte mensen tegen. Ze voelen niet hetzelfde, zijn op zoek naar andere dingen of spelen lekker met je voeten. Bij mij is het vaak zo dat wanneer ik mezelf erbij neerleg dat ik single ben en dat dat eigenlijk best gezellig is, net dan iemand leer kennen die wel helemaal geweldig is. 3. Tot ongeveer een half jaar geleden was het zo dat wanneer ik uitging, ik graag en veel dronk om er dan op een bepaald punt van de avond spijt van te hebben omdat mijn maag zich eerder bewust was van de alcohol dan mijn hoofd. Tegenwoordig drink ik een paar drankjes en probeer ik op tijd te stoppen. Om de een of andere reden wil ik gewoon niet meer zat worden, dat gevoel spreekt mij helemaal niet meer aan. 4. Ik heb meerdere vriendengroepen die vooral gebaseerd zijn op locatie. Zo heb ik Laure en Lize in Leuven, de vrienden van op school (ik noem geen namen om niemand te vergeten!) in Vorselaar en wat Mathias ziet als "mijn vaste kliek" hier in Turnhout. Die laatste "kliek" bestaat dan vooral uit Julie, Nick, Davy en ik en ik moet toegeven, we zijn een gekke bende. Als wij iets gaan drinken in de Candela (of gingen aangezien ik er nu werk en dus vaak moet werken) gebeurt het nogal vaak dat wij als enige overblijven in 't café. Met zulke taferelen als gevolg. Heerlijk. (We deden de Marie-Louise trouwens)5. Mijn zus en ik steeds harder en harder op elkaar beginnen te lijken. Nu ja, aangezien ik de oudste ben, begint zij eigenlijk op mij te lijken! Het gebeurt regelmatig dat leerkrachten Patricia "Veronique" noemen of dat mensen naar ons komen en vertellen dat ze dachten een van de twee gezien te hebben en dat het de ander bleek te zijn. Natuurlijk zijn er wel relatief grote verschillen, maar van op afstand zie je die zo niet. Ik heb mijn moedervlekjes op m'n wang en Patricia is groter dan ik. 

6. Ik heb zo mijn periodes dat ik absoluut niet zonder make-up en net haar buiten zou gaan en een week later is het misschien al zo dat het mij amper iets kan schelen hoe ik eruit zie. Nu zit ik weer een beetje in die laatste periode. Mijn haar ligt al twee dagen niet zoals het hoort en zowel gisteren als vandaag heb ik geen spatje make-up op gehad. Wanneer ik ga werken of echt ergens naartoe ga (weggaan met vrienden, naar Mathias...) zorg ik er wel altijd voor dat mijn haar goed ligt en ik wat make-up op heb. Je bent een beautyblogger of je bent het niet. ;) 

7. De laatste dagen speel ik continu hay day. Dankzij ons mama. 

8. Ik ben eindelijk begonnen met het kijken van 'Sex and the city'. De films had ik al wel gezien maar de serie eigenlijk nooit. Misschien ooit hier en daar wel eens een aflevering maar ik volgde het alleszins niet. Toen ik ermee begon heb ik seizoen een (12 afleveringen) op een dag tijd gezien. Zo zijn we dan wel. 9. De meeste mensen zien er nogal tegenop om naar school te gaan maar om heel eerlijk te zijn, kijk ik er toch ook wel naar uit. Mijn leven heeft dan een pak meer structuur en mijn dagen zijn tenminste gevuld. Paar weken geleden wou ik al bijna spontaan een of ander Engels boek erbij nemen en beginnen leren. Afkicken van twee jaar herexamens zeker? ;) Gelukkig was dat momentje van waanzin snel voorbij en kon ik mij met nuttigere dingen bezighouden. 

10. Ik hou van op reis gaan maar ik ben altijd doodsbang dat ik belangrijke dingen ga vergeten. Ik heb er zelfs nachtmerries over. Ik kan trouwens lijstjes à volonté maken, maar toch blijf ik ongerust dat ik dingen vergeten ben of dat ik te weinig kleren bij heb. #FirstWorldProblems

Zo, nu weten jullie weer tien dingen meer over mij! 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te lezen! Sowieso de manier waarop je schrijft vind ik erg leuk :) Maar ook de feitjes zijn leuk en grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ik heb ook nog op school gezet en in Vorselaar :-). Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke weetjes! Goed dat je nu wat verstandiger omgaat met alcohol :-) Maar ik ken het zelf goed genoeg, soms is het zo moeilijk eh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ikzelf heb ook totaal verschillende vrienden.. Op school heb ik een paar mensen met wie ik om ga.. Een bepaald groepje bloggers bij wie ik veel te vinden ben en daarnaast nog de vrienden die ik al een aantal jaren ken die helaas niet om de hoek wonen

  BeantwoordenVerwijderen