dinsdag 26 augustus 2014

Wat ik allemaal meeneem voor een nachtje van huis


Niet elke nacht weg vraagt om dezelfde spullen want als ik ergens blijf slapen zodat ik na een TD niet meer naar huis hoef te rijden (don't drink & drive people!), neem ik meestal niet zoveel mee. Maar als ik echt zoals tegenwoordig een nachtje bij mijn vriend ga slapen, zijn er toch een aantal dingen die ik zeker en vast meeneem. Het leek me leuk om dit eens met jullie te delen. 

Zeker niet vergeten
Waar ik een krak in ben, is in het vergeten van kleine, enorm belangrijke dingen. Medicatie, pleisters, zakdoek... Altijd ben ik wel iets in die aard vergeten. Dus, even een lijstje:

- Medicatie (pil, iets tegen de hoofdpijn...)
- Zakdoek

- Portefeuille met alles erin
- Sleutels
- Haarrekje

Kledij
Wat kledij voor de volgende dag betreft, hangt het er vanaf wat er de volgende dag op de planning staat. Meestal neem ik enkel het echt nodige, zoals ondergoed mee. Een outfit kun je twee dagen aandoen, dus op de dag dat ik vertrek, zorg ik ervoor dat ik iets propers uit de kast heb gepakt. 

Mocht ik de dag erna ergens speciaals naartoe moeten, dan zou ik een ander topje meenemen dat bij de gelegenheid past. Een nette jeans kan in mijn ogen altijd wel. 


Make-up & verzorgingsproducten
Ik ga nog eventjes benadrukken dat ik mij nu voornamelijk baseer op wat ik meeneem als ik een nachtje bij Mathias blijf slapen. Als ik naar hem ga, heb ik meestal wel een hele make-up look op maar de dag dat ik naar huis ga, hou ik mezelf bij wat basics. 

Make-up:
- Mascara (Max factor false lash effect)
- Oogschaduwbasis
- Lichte/neutrale oogschaduw
- Donkerdere oogschaduw (i.p.v. eyeliner)
- concealer
(+ bijbehorende kwasten)

Verzorging:
- Watjes
- Ontschminker
- Dagcrème (kleine tube, gebruik ik ook als nachtcrème)
- Tandenborstel
- Tangle Teezer
- Haarlak
- Deodorant (Lady Speedstick bij voorkeur)
- Parfum 


Het klinkt alsof ik enorm veel meesleur voor een nachtje maar eigenlijk valt dat echt goed mee als je het allemaal bij elkaar ziet. Ik begon aan dit artikel de dag voor ik echt zo bewust spullen meepakte naar Mathias en na een tijdje had ik echt iets van: is dit alles? 
Ik moet toegeven dat ik mijn Tangle Teezer was vergeten dus dat was ook niet zo slim. Ik denk dat ik voortaan dit artikel erbij pak als ik m'n rugzak inpak. :p 

Binnenkort ga ik eens een lijstje maken wat ik allemaal meeneem naar Turkije. Zo heb ik paar nachten geleden al gedroomd dat ik ineens wakker werd op de luchthaven en maar amper iets in mijn koffer had en over vijf minuten steeg m'n vliegtuig op. Gezellig is anders maar ik denk dat jullie al wel doorhebben dat ik absoluut niet graag iets vergeet. 

Nemen jullie veel mee als je ergens een nachtje gaat logeren? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Fijn lijstje, medicatie is iets wat ik altijd vergeet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik neem zowat mijn halve beauty kast mee, ook al is het maar voor een nachtje haha :-) Ik kan echt geen enkel product missen, zeker niet van skin care. Make-up weet ik dan weer wel te beperken.

    BeantwoordenVerwijderen