vrijdag 22 augustus 2014

Spam je blog!


Wat ik bijna nog liever doe dan het schrijven aan m'n blog, is het lezen van anderen hun blogs. Ik ben daarom ook op zoek naar wat nieuw leesvoer (nieuw is altijd leuk). Spam dus maar naar harte lust je blog onder dit artikel! (Bij andere artikels heb ik liever niet dat je dit doet) 
Zodra ik tijd heb, zal ik je blog lezen en waarschijnlijk ook wel volgen via Bloglovin'. Wat ik wel enorm lief zou vinden is dat je Vero does this zou volgen voordat je hier je linkje achterlaat. Vertel ook even waarover je blog gaat. 

Liefs
Veronique


36 opmerkingen:

 1. http://cherrybeautysplash.blogspot.nl/2014/08/win-actie.html beauty lifestyle en een hoop dingen die me bezighouden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn beuaty & lifestyle blog, met af en toe gastartikelen over fashion en nail-art. Ik hoop dat je een kijkje neemt :)

  lunedicongelati.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaw lief dat we mogen spammen! Op mijn blog http://www.beautiliciousworld.nl komt er elke dag een beauty, fashion, food of lifestyle gerelateerd artikel online, waarvan twee keer in de week een video. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!
  P.S. Op het moment loopt er een winactie op mijn blog waarbij je €20,- shoptegoed bij Mooimobiel kunt winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volgde jou al langer op Bloglovin Kirsty! ;-)

   Verwijderen
 4. Ah wat leuk zeg! Mijn blog is http://afashionkindofday.blogspot.nl/ en mijn bloglovin' is http://www.bloglovin.com/en/blog/12350983 Ik blog nu ongeveer sinds begin van de zomervakantie over fashion en dingen die ik leuk vind! Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk Emmy! Ik volg je nu ook op Bloglovin! :-)

   Verwijderen
 5. Lief dat we even mogen spammen! Op mijn blog www.ohsobeautiful.nl kun je lezen over beauty, fashion, reizen en andere mooie en leuke dingen! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief dat we mogen spammen. Op mij beauty& more blog vind je veel reviews, maar ook filmpjes, shoplogs, oufits etc. Lijkt me leuk als je komt kijken. En ik volg je natuurlijk via Bloglovin :) Liefs Céline http://www.ceetje.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat leuk :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het heel leuk vinden als je komt kijken en me zou volgen op Bloglovin zoals je al zei in het artikel! Jou volg ik natuurlijk al! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jou volg ik al langer op Bloglovin Mariëlle! :-)

   Verwijderen
 8. Volgens mij ken je mijn blog al, maar www.blissfulbeauty.nl is de website waar ik mijzelf aanbied als visagiste, maar ook naar hartelust schrijf over alles wat met beauty te maken heeft, af en toe met een vleugje fashion en altijd met een flinke dosis 'Alette'.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de spammogelijkheid =D Ik volg jullie al een tijdje en Julie post wel eens wat dingen op mijn blog, maar voor de mensen die mijn blog nog niet kennen www.homeofcomfort.nl. Ik schrijf vooral over voedsel, knusse dingetjes en wat me bezighoud in het leven. Vind jij deze dingen ook leuk? Neem dan zeker eens een kijkje =D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal correct Suzanna, jou volg ik al! :-)

   Verwijderen
  2. Ik volg je ook al een tijdje! :) Maar ik lees blogs nogal vaak via de tablet en dan is reageren zoveel werk :p

   Verwijderen
 10. Http://anouk-s.blogspot.com

  Zag je berichtje op mn blog en ik volg je terug! Leuk blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Anouk! Ik volg jou inderdaad al :-)

   Verwijderen
 11. Http://anouk-s.blogspot.com

  K zag je berichtje op mijn blog en ik volg je ook terug! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Ik schrijf over Beauty en fashion op http://beautytalk.be
  Je leest er ook reviews en personal stuff.
  Momenteel loopt er een winactie online!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat we mogen spammen!! mijn naam is Saskia en mijn blog is www.mywickedweirdlife.com waar ik voornamelijk over beauty schrijf maar over een beetje de wat minder bekende merken, of nieuwe merken of de voor mij nieuwe merken of bekende merken waar ik probeer uit te vinden waarom het een hype is! maar mijn blog heeft ook een vleugje fashion en lifestyle. verder maak ik looks, battle ik met producten, probeer ik goede dupes te vinden en maak ik filmpjes en noem maar op! neem gerust eens een kijkje! Af en toe komt er ook een leuke winactie voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk volgde ik jou al langer Saskia! ;-)

   Verwijderen
 14. Super lief dat je ons deze kans gunt <3
  Mijn blog kende je al wel, maar voor de anderen: ik ben Justine en ik blog op My Cup of Care (http://www.mycupofcare.nl) Een lifeblog met onderwerpen over lifestyle, beauty, travel en fashion. Er staan op dit moment bijna 400 artikelen en een leuke winactie online! EN.. ik heb vandaag een FB pagina aangemaakt. Zou leuk zijn als je die liket! https://www.facebook.com/mycupofcare

  Lots of love,
  Justine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Op mijn woonblog deel ik hoe ik mijn jaren '30 appartementje zoveel mogelijk zelf en zoveel mogelijk op een budget opknappen. Je kunt het lezen op: dutchdesignonabudget.blogspot.com

  Jou blog kom ik net tegen via bloggercafe dus ik ga eens even lekker rondspeuren. Je achtergrond vind ik in ieder gaval al heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lief dat we mogen spammen! Ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty en soms fashion en lifestyle. Kom je een keer kijken? XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeuj spammen! Leuke blog heb je joh, ben je meteen gaan volgen. Gezellig!

  Ik blog vooral Happy Weeks, maar een shoplogje tussendoor gebeurd ook wel eens. Als ik een boek heb gelezen en ik vind die de moeite waard om te delen dan doe ik dat ook!

  Op het moment geef ik een boek weg, deze actie loopt deze week nog!

  http://www.fashioncranberry.com/blog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je onze blog nu ook volgt! :-)
   Ik volg jou nu ook op Bloglovin! :-)

   Verwijderen
 18. Ik blog samen met 2 andere meiden. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk hoor, op deze manier vind ik ook steeds weer leuke blogs om te volgen. Leuk dat er zo veel zijn ook. Ik blog sinds een aantal maanden onder http://annagesgracefully.com

  BeantwoordenVerwijderen