dinsdag 5 augustus 2014

Persoonlijke update | Jarig + winactie


Het is zo ver, ik word officieel oud aangezien ik de leeftijd bereikt heb dat ik in Amerika alcohol zou mogen drinken. Ja, jullie lezen het goed. Deze trien wordt vandaag 21. Ik kan het zelf ook nog niet helemaal geloven. In mijn ogen lijkt het alsof ik gisteren pas 18 geworden ben. Voor ik het weet kan ik anti-rimpelcrème beginnen smeren en moet ik botox gaan overwegen. 

Maar zover zijn we dus nog niet. Eerst mijn 21e verjaardag overleven want het belooft een enorm leuke dag te worden. Deze namiddag ga ik besteden aan boodschappen doen, het maken van hapjes en ervoor zorgen dat ik er op m'n best uitzie. Deze avond komen er dan wat vrienden langs (en het vriendje ook natuurlijk). De meeste van mijn vrienden en mijn ouders kennen hem nog niet dus dat is best wel spannend. 

Maar natuurlijk ben ik niet het type dat in haar eentje gaat genieten en wil ik mijn trouwe volgers ook een cadeautje bezorgen (omdat ik moeilijk die 173 bloglovin' volgers allemaal op mijn verjaardag kan uitnodigen) en heb ik nog eens een winactie. 

Wat kun je winnen? 

Sowieso al dit shimmery oogschaduwpalette. Er zullen nog wat kleine dingetjes extra bij komen maar die ga ik niet verklappen (en die weet ik stiekem zelf ook nog niet) maar het wordt de moeite! 

Hoe kun je winnen? 
Wat je moet doen
Volg Vero does this via bloglovin' 
Laat een reactie achter op deze blogpost

Wat je mag doen voor een extra kans (1 extra kans per voltooide actie)
Like onze facebookpagina 
Like & Deel deze winactie via Facebook
Volg mij op Twitter 
Volg mij op instagram

Aangezien ik 21 jaar word, loopt deze winactie ook 21 dagen. Dus ik sluit de deelnames af op 26 augustus om 23u59

Ik zal dan zo snel mogelijk de winnaar bekend maken. 

Liefs
Veronique

P.S.: Ook deze namiddag komt er nog iets interessants online! Blijf zeker up to date! 12 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk dat je een winactie doet vanwege je verjaardag. Aller eerst: gefeliciteerd met je verjaardag, oude trien :-) Ik hoop dat er voor jou nog vele blogjaren mogen komen, voor je naar het bejaardenhuis gaat! ^^

  Ik volg je op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier gefeliciteerd moppie! 21 is nog lang zou oud niet hoor. En ja dat zeg ik voornamelijk omdat ik al 23 ben! ;-)
  Ik doe natuurlijk niet mee met de actie maar ik kan iedereen wel aanraden om mee te doen.
  Dit is namelijk een super palette! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hi, nog gefeliciteerd! Ook super leuk dat je een winactie doet. Ik doe graag mee;)
  Ik heb alles gedaan wat moest en verder volg ik je ookk op twitter facebook en instagram.
  En nu maar hopen ;p
  liefs.
  Jonne (email; jonnesworld@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Geniet van je dag! :) Lieve winactie ook! Ik sla hem even over, maar wens iedereen heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd! Geniet van je verjaardag en van je feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd! Lief ook dat je aan je bezoekers denkt en er een winactie bij doet.. Ik sla hem over, maar wens iedereen die meedoet veel succes :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkige verjaaaaaardag! De Leeuwen zijn de besten ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog eens proficiat he! Count me in ;) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe ook mee!!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen