dinsdag 5 augustus 2014

Nick | Review: Rage Gel Wax + Winactie!


Hey!
Waarschijnlijk hebben jullie mijn naam hier al wel eens zien verschijnen in 1 van Julie haar blogposts maar ik ben dus Nick, de vriend van Julie. Dankzij Veronique heb ik de kans gekregen om onderstaand product te proberen. Het is een Gel/Wax van het merk Rage en ik mocht deze voor jullie testen en er een review over te schrijven. Hopelijk valt dit wat mee, in mijn allereerste blogpost ooit. :-)Uitstraling: Qua uitstraling vind ik het een beetje somber aangekleed. Enkel de witte tekst aan de boven- en onderkant van de tube zorgen voor wat variatie in het (vooral) rode design. De achterkant is vrij basic aangekleed zodat de aandacht ook hier weer op de rode kleur ligt.


Geur: De geur is voor mij zeker een pluspunt aan deze gel/wax. Hij is wel wat aan de sterke kant maar zeker niet storend. Zo vroeg mijn mama zelfs een keer of ik nu parfum droeg of dat het gewoon de gel was die ik in mijn haar had. 


Hij belooft: Een gel en wax in één. Normale houdbaarheid. Klit niet en droogt niet op. Wet look effect. Geeft glans aan het haar. Natuurlijke versteviging. Ideaal om lokken en strengen te creëren. Het haar blijft herwerkbaar, zelfs na enkele uren. Neem een kleine hoeveelheid op de vingertoppen en bewerk de gewenste lok. Gebruik het in combinatie met Gel Spray voor extra houdbaarheid.


Eigen ervaring: Eerst en vooral moet ik zeggen dat ik hem niet in combinatie met Gel Spray of iets dergelijks gebruikt heb, dus enkel en alleen deze tube. Wanneer je de gel in je hand voelt krijg je meteen het gevoel dat hij vrij stug is; ook als je hem uitwrijft in je handen voor het aanbrengen voel je dat het niet makkelijk gaat om hem uit te smeren aangezien hij zeer sterk aan elkaar plakt. Op de foto hieronder kan je het product in mijn hand zien.Eens ik hem aangebracht had, kreeg ik het gevoel dat mijn haar vrij gemakkelijk in vorm bleef zitten. Wel moet ik zeggen dat de wet look die men beloofd niet echt naar voor komt en het zich meer voordoet als een normale gel. Vervelend vond ik wel dat wanneer ik in de loop van de dag met mijn hand door mijn haar ging, deze helemaal kleverig en plakkering aanvoelden. Dit was vrij storend waardoor ik zelfs speciaal mijn handen moest gaan wassen om van dit gevoel af te raken. Op zich logisch aangezien er lak bij in de gel zit, maar dan had ik ook wel een nog sterkere grip van de gel op mijn haar verwacht, en dat was niet echt het geval. Ook het beloofde “Het haar blijft herwerkbaar, zelfs na enkele uren” is in de praktijk niet zo van toepassing. Je zal er eerder de gel mee uit je haar wrijven dan dat je je look aanpast. Een ander klein minpuntje vond ik dat wanneer ik mijn haar ’s avonds van wat dichterbij bekeek, er allemaal kleine witte restjes van de gel in mijn haar blijven hangen waren. Op naar de douche dus, waar de gel zich wel vrij gemakkelijk laat verwijderen en van je haar wassen dus geen lastige taak maakt.

Conclusie?
Als je op zoek bent naar een gel of wax met een lekker geurtje, kan je misschien de ‘Rage Gel Wax’ zeker eens proberen. Hij houdt je haar goed in vorm om een hele dag door te komen; maar mocht je ’s avonds nog uit gaan zou ik toch aanraden hem nogmaals aan te brengen. Naast enkele minpunten wil ik hem toch nog een 6.5 op 10 geven omdat ik enkel de gel gebruikt heb en er geen combinatie met een andere spray van heb kunnen maken. Wie weet geeft dit een beter resultaat en komt deze Rage Gel Wax nog beter tot zijn recht.

Score: 6.5/10

Prijs: €9.90 voor 200ML.

Zo, dit was mijn allereerste blogpost. Ik hoop dat jullie een beeld van het product hebben kunnen vormen en laat me gerust weten of je vriend of iemand anders die je kent deze ook geprobeerd hebben en wat zij er van vonden.

Groetjes!
Nick

Extraatje van Vero voor onze mannen
Vandaag ben ik jarig, dus deel ik uit. Deze ochtend is er een winactie voor vrouwen online gekomen en ik vond dat het tijd was om ook eens aan onze mannen te denken. Dus, wil je je vriend nog even een extraatje cadeau doen of lees je als man deze blog en vind je dat je ook eens iets verdiend hebt? *trommelgeroffel* Dit is het moment! Goed, om dit te winnen volg je Vero does this op bloglovin' en laat je hier een comment achter. (Verplicht)

Je kunt je winstkansen vergroten door de Facebookpagina te volgen, mij op Twitter of instagram te volgen. Elke volbrachte actie geeft je een extra winstkans. Laat wel even achter bij de comments wat je allemaal hebt gedaan.  

Aangezien ik 21 jaar word, heb je 21 dagen tijd om mee te doen namelijk tot en met 26 augustus 23u59. 
Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je vriend dit heeft gedaan! Ik zou mijn vriend wel weer eens willen verassen.. en dit lijkt me een uitstekend cadeau, want hij knoeit altijd met zijn wat langere haren.. hehe. :) Ik volg je nu op bloglovin en ik ga je volgen op Instagram! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zou niet zeggen dat het je eerste blogpost was, Nick. Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik volgde je al op bloglovin, maar nu ook op twitter.
  Het lijkt me fantastisch als cadeau voor mijn broertje.

  BeantwoordenVerwijderen