zaterdag 30 augustus 2014

My favorites | Lipsticks


Ondanks dat ik niet enorm vaak lipsticks draag, heb ik wel mijn favorieten. Het leek mij leuk om eens met jullie te delen welke vijf mijn favorieten zijn. De rest vind ik ook super maar deze grijp ik uiteindelijk toch het vaakst. Waarschijnlijk valt jullie ook meteen op welke kleur nogal frequent voorkomt in mijn stash (je moet wel weten dat ik nog minstens drie andere gelijkaardige lipsticks heb ;) ). Over deze vijf heb ik het dus! Zoals jullie wel kunnen zien ben ik grote fan van zowel MAC als Rimmel. MAC is wat duurder terwijl Rimmel meer richting budget gaat. Vooral aangezien ik mijn Rimmel lipsticks in Polen koop en die zijn een stuk goedkoper. De eerste is nr. 20 van Kate by Rimmel. Deze Rimmel lipstick is wat fushia qua kleur en heeft een matte tot lichtglazende finish. Eigenlijk is met deze lipstick mijn lipstickcollectie begonnen. De volgende is er dan eentje van MAC, die enorm hard lijkt op die van Kate Moss. Dan heb ik het over Girl about town. Die van Rimmel is net ietsjes donkerder terwijl die van MAC dan weer wat harder glanst. Dit is misschien niet echt een lipstick in de klassieke vorm maar aangezien dit een liquid lipstick is, vond ik dat het hier ook wel bij hoorde. Het is de Rimmel Apocalips in de kleur Nova. Deze gaat richting oud roze qua kleur. De pigmentatie is top, blijft mooi zitten. I love it! Hier zie je de aplicator goed. Het is een lipglossaplicator met een kuiltje erin, zodat je meteen genoeg product hebt om je lippen te kunnen doen. Weer Kate Moss by Rimmel. Kleur 102, als ik mij niet vergis. Deze is roze, beetje richting het nude misschien. Ohja en hij heeft een matte finish! Last but not least, mijn tweede lipstick van MAC. Een beetje de vreemde eend in de bijt van mijn favorieten aangezien dit een totaal andere kleur is dan de vier vorige. Waar de andere vier allemaal een soort roze waren, komen we hier aan een klassieke rode kleur: Ruby Woo. Ik ben er nog niet helemaal over uit of dit nu een warm of koel rood is. Het ene moment ben ik bijna zeker dat hij warm is maar soms lijkt hij enorm koel. Vooral als je hem zo op de foto ziet. En hier zie je de swatches van de lipsticks mooi op een rij. Van links naar rechts: 
Nr. 20 - Girl about town - Nova - nr. 102 - Ruby Woo 

Zo, dit waren mijn favoriete lipsticks. Wat is jouw favoriete lipstick? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Qua lipstick kleuren houden we wel van dezelfde kleuren! Ik ben sinds kort helemaal gek op mijn P2 lipstick :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook een P2 lipstick waar ik helemaal verliefd op ben! :-)

   Verwijderen
 2. Altijd leuk om favoriete lipsticks te zien, ze zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen