maandag 25 augustus 2014

Life through my eyes | augustus #4


It's monday morning ladies (and gentlemen) en jullie weten allemaal wat dat betekent. Het is tijd voor een nieuwe LTME! Whoop whoop! Allemaal bedankt voor jullie begrip vorige week en voor jullie beterschapswensen (of hoe noem je zoiets?). Ondertussen ben ik ook weer genezen en kan ik weer tijd steken in de blog en het doen van erg leuke dingen. Afgelopen week was vanaf dat ik grotendeels genezen was ook al zeer leuk. Heb weer niet van alles foto's getrokken maar ik zal wat meer vertellen dat wat er op de foto staat. 

De eerste foto is er een van m'n grootmoeder die perse een filmpje op haar gsm wou. Het lukte ons niet om het van mama haar iPhone over te zetten dus filmde oma het gewoon van mama haar laptop scherm. 
Zaterdag waren ze naar zee geweest en toen heeft mijn zus haar gsm in het water laten vallen. Nu ja, zij viel in het water met haar gsm in haar broekzak. Mama probeerde de gsm nog te drogen door hem in een niet al té warme oven te leggen op een lege pizzadoos. Helaas haalde dit niets uit. 


Nu ik deze foto terugzie, vloek ik even enorm hard. Ik besef net dat ik Mathias beloofd had om frambozen mee te brengen als ik naar hem ging... Compleet vergeten. Sorry liefje. 


Woensdagavond ging ik samen met Julie, Nick, Davy  en Vadim nog eens over de kermis. Aangezien ik nogal bang ben, bleef ik ook uit de attracties en hield ik alle spullen bij. Hier zie je Nick en Julie die er wel in gaan. 


Donderdagmiddag besloot ik om nog eens beneden te gaan zitten met m'n laptop. Ik las wat blogs, ik werkte wat vooruit en het ging goed. Ik heb heel het weekend niet meer aan de blog moeten denken (moeten het goedkeuren van reacties) en dat was ook fijn. Ik ga proberen om vandaag ook nog wat vooruit te werken zodat ik deze week niet ineens 's nachts nog denk dat er niet klaar staat voor de volgende dag. 


En ik at een BiFi hotdog. Eigenlijk gewoon een BiFi worstje met een soort van broodje er rond. Absoluut niet gezond of voedzaam, ook geen culinair hoogstandje maar soms heb je eens zin in het meest onverantwoorde eten dat je kunt vinden. 


Aan zee hebben ze niet enkel schelpen maar ook een zeester gevonden. Waarvan drie pootjes zijn geamputeerd door de schelpen. Arm beestje. 


Vanaf dat ik in m'n bed lig, ga ik multitasken. Nog wat voor de blog schrijven, TV kijken en vooral ontspannen met het gevoel dat niets moet en alles mag. Ik bleef natuurlijk weer veel te laat op waardoor ik vrijdag niet om 9u opstond zoals ik gepland had maar pas rond 11u. En als je dan weet dat ik nog moest douchen (en mijn haar doen en me schminken), mijn spullen bij elkaar zoeken en eten om de trein van 16u richting Mathias te kunnen pakken. 

We gingen die avond namelijk bowlen met Mathias zijn beste vriend en die zijn vriendin. Het was erg gezellig ook al maakte ik me tijdens het eerste spelletje compleet belachelijk. Dat maakte ik gelukkig tijdens de volgende drie wel goed. Toen we dan terug bij hem waren, hebben we nog een half seizoen van The Big Bang Theory gekeken. Je bent fan of je bent het niet. 

Zaterdag hebben we lekker lang uitgeslapen om dan te beseffen dat ik me moest haasten om de trein richting huis te kunnen halen. Thuis at ik, maakte ik mezelf nog even klaar en vertrok ik naar mijn werk. Eindelijk nog eens kunnen gaan werken. 


Ondanks dat het op het werk niet zo laat geworden was, was ik wel erg laat (of moet ik zeggen vroeg?) thuis. Nog even enkele andere cafés binnen gewandeld en blijven plakken (letterlijk in het ene café aangezien ik ook écht met mijn schoenen aan de vloer bleef plakken, bah). Zondag werd daarom een erg rustige dag. Ik lag wat op de zetel, ik werkte wat voor het Reprobatum en m'n blog vanuit mijn bed. Je kent het wel. 


Buiten in de tuin zag ik deze mooie roos staan. Ik moest en zou er ook eens aan ruiken (ik denk altijd dat rozen heerlijk ruiken maar bij de meeste is dat zo niet). Deze rook echt heerlijk. Mama heeft een goede keuze gemaakt. 

's Avonds ben ik nog samen met Patricia even over de kermis geweest. Het was de laatste avond van Turnhout kermis dus daar moet je van profiteren. We ruilden onze punten in en ik besloot m'n geluk eens te testen met het grijpen. Ik stak twee euro in (drie x grijpen) en ik greep twee me to you beertjes. We geloofden het zelf niet. In het volgende lunapark zag ik enorme mignions en ik dacht: laten we eens een keertje proberen voor Patricia. En hup! Van de eerste keer! 

Deze week ga ik nog naar de bank voor wat voor het Reprobatum te regelen, woensdag ga ik normaal gezien winkelen met Carolien en de rest van de week zie ik nog wel. 

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan? 

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's Veronique! Vooral die van je oma haha, hilarisch :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natte gsm's moet je uit elkaar halen en in rijst leggen... Dat zou het beste werken om hem terug te drogen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik hen gezegd... Maar als ze niet luisteren...

   Verwijderen
 3. Idd de telefoon had in de rijst gemoeten :) dat is de enige manier waarop deze nog wel een gereanimeerd kan....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien. Je grootmoeder is lief! :)

  BeantwoordenVerwijderen