woensdag 20 augustus 2014

Life through my eyes | augustus #3


De LTME is deze week een paar daagjes later en ook korter dan normaal. Ik heb extreem weinig foto's getrokken. Ik ga wel enkel de foto's van vorige week laten zien en nog niets van deze week zodat de structuur toch een beetje blijft. Mijn excuses trouwens dat er al bijna een week geen artikels van mij meer online gekomen zijn maar afgelopen weekend lag ik ziek in bed. Een of ander virus had me te pakken gekregen en pas gisteren (dinsdag) had ik het gevoel dat ik echt aan het genezen was. 

De laatste tijd speel ik weer af en toe the Sims. Dit is ook weer zoiets wat ik met periodes weer erg vaak en dan weer een hele tijd helemaal niet doe. Toch ben ik van plan om waarschijnlijk Sims 4 ook te kopen. Ik moet eerlijk zijn dat ik momenteel niet meer zou weten wat ik maandag gedaan heb. Buiten dat ik 's avonds met Patricia en Sebastian even over de kermis ben geweest. 

Dinsdagnamiddag ging ik met Carolien iets drinken nog voor m'n verjaardag en wie jarig is trakteert, dus ik koos er ook voor om lekkere hapjes te eten. 's Avonds ging ik met Elke naar de kermis. Dit was vooral rondwandelen, lunaparken en regelmatig iets gaan drinken. Ook kozen we nog iets lekkers om te eten. Goed profiteren hé. 


Op woensdag  was ik alleen thuis en is Elke langsgekomen en hebben we wat gebabbeld. Hierna had ik ineens zin in cornflakes en een tasje thee. Een soort vieruurtje. 


's Avonds moest ik alleen voor m'n eten zorgen en omdat ik pas vrij laat doorhad dat het al laat was, heb ik snel een pasta uit een pakje klaargemaakt. Helaas was deze absoluut niet lekker. Ik denk dat ik hier maar een vierde van op heb. Ik kreeg echt niet meer binnen. 


Donderdag was ik mijn kamer nog wat aan het opruimen omdat ik 's avonds met Mathias iets ging eten, dan met een groep over de kermis en hij bleef natuurlijk slapen. Ik haalde de producten van Rituals die ik van Carolien kreeg uit de verpakking. Nog eens bedankt Carolien! (En Elke trouwens ook, van haar heb ik een bongobon "sauna voor twee" gekregen, zalig!) 

Die avond ben ik dus met Mathias bij Capriani gaan eten (geen foto's van) en hierna gingen we met Julie, Nick, Sarah, Davy, Jonas en Eva over de kermis. Net toen we verzamelden begon het te gieten. Dus wilden we iets gaan drinken. Uiteraard wilde iedereen die op Turnhout Kermis rondliep droog zitten en we moesten nogal wat cafés afgaan tegen dat we plaats vonden voor onze groep. Hierna was het gelukkig droog genoeg om toch nog een rondje rond de kermis te maken. 

Meestal ben ik een van de mensen die nogal blijft plakken maar ik had wat last van m'n buik en wilde iets na middernacht naar huis. Het duurde even tegen dat ik Mathias meekreeg maar je hoort me niet klagen. ;)


Vrijdag hebben we niet zoveel gedaan. Ik had nog steeds last van m'n buik. Omdat we toch wel iets wilden doen, zijn we gaan brainstormen en ineens was hij dus mijn make-up aan het doen. Zie hier het resultaat. Ik vond het wel erg flauw dat hij bepaalde producten simpelweg heeft overgeslagen omdat hij het nogal een uitdaging vond of omdat hij niet wist wat hij er mee moest doen. Ik besloot mijn iet of wat duurdere make-up toch maar even opzij te leggen. Je weet maar nooit. 

Vrijdagavond iets voor ik moest gaan werken, begon ik mij echt slecht te voelen. Warm, koud, warm en weer koud. Misselijk... Toch besloot ik om te gaan werken, kon moeilijk nog afbellen. Mathias bleef bij mij thuis omdat hij nog een tijdje moest wachten voor Jonas tijd voor hem had. Uiteindelijk moest ik toch niet werken, waar ik erg blij om was. 


De rest van het weekend heb ik ook voornamelijk rustend doorgebracht. Ondertussen steeg m'n koorts nog richting de 39°C. Zowel ik als Mathias (ik slaap nogal onrustig als ik ziek ben) waren overdag stikkapot. Dit resulteerde in deze foto. Ik was net wakker geworden en merkte dat hij in de andere zetel in slaap gevallen was. Super schattig natuurlijk. Net zoals het feit dat hij enorm goed voor mij gezorgd heeft. Ik mocht niet eens voor mezelf water gaan halen of ik kreeg naar m'n voeten: "Blijft eens in uwe zetel en vraag het eens als ge iets nodig hebt". 't Is toch zo'n schatje. 

Zo, ik hoop dat ik het feit dat ik weinig foto's genomen heb, goedgemaakt heb met genoeg uitleg over de foto's. Nogmaals m'n excuses voor het gebrek aan "Vero-blogposts" de afgelopen dagen. Julie, bedankt trouwens voor het zo goed op te vangen! 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's! Je vriend klinkt heel erg lief :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha heel lief dat ie zo voor je zorgt =D Hopelijk voel je je snel beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooooh sims! Ben ik dol op. Nu heb ik weer zoveel zin om te gaan spelen!

    BeantwoordenVerwijderen