maandag 11 augustus 2014

Life Through My Eyes | Augustus #2


Time flies when you're having fun. Een spreekwoord dat perfect mijn afgelopen week omschrijft. Ik heb niet heel veel foto's zelf genomen maar daarom trakteer ik jullie op wat foto's die Nick (en Julie) getrokken hebben met mijn verjaardag. Ga zitten, maak het jezelf comfortabel met een tas thee of een glas cola en kijk even mee naar "life through my eyes". 

Maandag heb ik mezelf bezig gehouden met wat productfoto's te maken. Je weet maar nooit wanneer je nog even een review moet schrijven. Altijd handig als je de foto's dan al hebt. 
Dinsdag was ik jarig en daarom ben ik boodschappen gaan doen om voor 's avonds lekkere hapjes te kunnen voorzien. Hier had ik mozzarellaspiesjes gemaakt. 


Ook dessert kon er niet ontbreken en ondanks dat we drie taarten hadden gekocht, vond ik dat ik nog tiramisu moest maken. 


Een gezellige drukte, lekker eten en drinken. Fantastische avond. 
Jullie zien hier Jordy, Marijke, Davy, Vadim en Tessa. 


Ik kreeg onder andere "Hope in a jar" van Philosophy <333


En Marijke kreeg van mij de bubbeltjesplastic. 


Geen idee wat Julie hier aan het zoeken was. 


Wat was ik blij vanwege de leuke cadeautjes, alle lieve mensen die gekomen waren en de gezellige sfeer. 


Nick was duidelijk ook dolgelukkig! 


Jordy ook! Marijke vond 't precies al iets minder feest terwijl haar vriendin het nog allemaal prima vond! Ook Stefan was er bijgekomen en had als cadeau een fles van mijn favoriete cocktail bij! 


Maar natuurlijk was het voor mij pas helemaal geslaagd vanaf dat Mathias erbij was. 
Ik ben enorm blij en dankbaar voor die superleuke verjaardag. Iedereen kon het echt goed met elkaar vinden ondanks dat niet iedereen elkaar kende. Bedankt allemaal! 

Van woensdag heb ik geen foto's omdat we eigenlijk vooral in bed zijn blijven liggen en 's avonds ben ik nog mee naar Mathias gegaan om dan donderdag namiddag de trein terug naar Turnhout te nemen. 


Aangezien ik die avond naar een BBQ bij Davy ging. Hier zie je me ondertussen al aan het dessert. Ijs met braambessen en watermeloen (die in de wodka had gelegen ;) ) 


Eventjes mee naar boven nemen wat ik allemaal heb gekregen. 


Kijk! Een lekker vol potje Hope in a jar. 


Klaar om te gaan werken! Ik heb de lipstick "Mulholland drive" van P2 op. 


En op zondag besloot ik eventjes naar de site van de Efteling te surfen. Ik had het met iemand over de Efteling en ineens kwam ik iets tegen over je eigen sprookje te laten schrijven. Superschattig! 

Ook deze week gaat weer erg leuk worden. Heb al een paar afspraken met vriendinnen in de agenda staan en donderdag gaan we met een groep naar Turnhout kermis. 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Aah wat leuk dat je je eigen sprookje hebt laten schrijven, dat wil ik ook nog wel een keer doen. Ziet er uit als een leuke week! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's! Fijn ook dat je verjaardagsfeestje zo gezellig was! :) Ik voel me ook altijd heel blij als ik zie dat iedereen goed met elkaar overweg kan, ook al kent niet iedereen elkaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik was gisteren jarig en heb nog steeds een indigestie van het voorbije weekend: superveel eten en drank, pfoeh! Wat leuk dat je hope in a jar hebt gekregen. Ik plan tegen het weekend een b-daypost ;-).

    BeantwoordenVerwijderen