maandag 4 augustus 2014

Life through my eyes | augustus #1


En then August came... Ja, plotseling was het al augustus en morgen (dinsdag) ben ik jarig. Yay :D De tijd vliegt zo enorm snel! Maar goed, ik heb een erg leuke week achter de rug en hier dan ook een paar foto's van genomen. Maandag en dinsdag heb ik vooral opgeruimd. Zo zie je hier een stukje van mijn schuiven met schoenen. 
Tweety liet mij maar niet opruimen en kwam tegen mij aanliggen om daarna mijn broek onder te kwijlen. Lekker Tweet, lekker. 


Ik zocht ook al mijn lipproducten (buiten balsems) bij elkaar om eens een overzicht te hebben van wat en hoeveel ik allemaal heb. Mooie verzameling, al zeg ik het zelf. 


Woensdag ben ik samen met Julie & Jordy naar Oberhausen geweest om te gaan shoppen. We vertrokken 's morgens al vroeg en waren pas  een heel stuk later weer thuis. Ik moet zeggen dat ik Jordy zijn uithoudingsvermogen bewonder, hij is heel de dag van de ene winkel met make-up naar de andere meegewandeld en ik heb hem absoluut niet horen klagen. 


 We sloten onze dag af met cocktails aan Happy Hour prijzen en lekker eten. 


Toen ik de volgende ochtend beneden kwam, vond ik een brief van de KBC met vijf euro erbij. Je maakt namelijk met elk briefje van €5 euro kans op een Pukkelpopticket. Surf naar www.kbc.be/pukkelpopvoor5euro en vul daar het serienummer van je briefje in. Als je wint, moet je wel het vijf euro biljet afgeven. Je kunt nog meedoen tot en met 8 augustus. 


Deze wazige selfie nam ik in de trein toen ik van bij m'n vriend weer onderweg was naar huis na een heel erg gezellig dagje. :) 


En vrijdag kreeg ik dit aan. Dan word je er nog maar eens aan herinnerd dat je bijna jarig bent. 


M'n neefje van zeven logeert drie weken bij ons samen met mijn oma en ik weet weer waarom ik secundair onderwijs doe. Hij is soms superschattig maar ik heb hem toch het liefste op momenten als deze: wanneer hij gewoon zichzelf rustig kan bezighouden. 


Van vrijdag op zaterdag had ik veel te weinig geslapen. Ik zag er brak uit, ik voelde me brak... Need I say more? Toch besloot ik Tweety een tweede kans te geven en nog eens te knuffelen. Toen kwijlde ze weer mijn been onder. 


En op zondag maakten we een uitstapje naar een tuincentrum omdat de oma nogal graag bloemetjes ziet. Hier zagen we deze enorme hibiscus. 


Hierna ben ik even op bed gaan liggen om wat blogs te lezen en filmpjes te bekijken. 


Lekker comfy en uiteindelijk ben ik ook in slaap gevallen. Toen begon het ineens te onweren, lekker gezellig. Toen het licht weer wat beter was, heb ik nog wat foto's getrokken, een artikeltje geschreven, wat voor de studentenvereniging gewerkt... Toen vond ik dat het genoeg was voor deze week en besloot ik om als laatste nog even deze blogpost te schrijven. 

Liefs
Veronique

7 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien & die cocktail ziet er erg goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en alvast proficiat voor morgen ;) en hahaha, die selfie met je kat is hilarisch ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! Die cocktail ziet er alvast overheerlijk uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die cocktail ziet er goed uit! Leuke foto's x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! En alvast gefeliciteerd met je verjaardag morgen! :D

  BeantwoordenVerwijderen