zondag 17 augustus 2014

Julie | Shoplog Antwerpen (MAC, Lush, The Body Shop…)


Ik koop de laatste tijd best vaak nieuwe dingen en kan bijna niet bijhouden met het maken van shoplogs. Daarom heb ik besloten om vaker kleine artikels te maken, wanneer ik bijvoorbeeld na een dagje shoppen een flinke buit bij elkaar gesprokkeld heb. Andere items die ik los daarvan koop zal ik nog wel eens verzamelen in een grote random shoplog. Zoals jullie kunnen lezen is dit een shoplog van Antwerpen. Volgens mij zijn deze aankopen van zaterdag 02 augustus. Kijken jullie mee naar alles wat ik die dag gekocht heb?
Beginnen doe ik met deze heerlijke Wild Argan Oil Rough Scrub van The Body Shop. Toen ik hoorde dat ze een nieuwe lijn hadden was mijn interesse meteen gewekt. Blijkt het ook nog eens een super lekkere geurlijn te zijn, met argan olie! Deze scrub is te koop voor €15. Hij ruikt echt geweldig, en ondanks dat de substantie een beetje jelly is, is hij toch best ‘ruw’.Uit diezelfde lijn besloot ik ook de body lotion te kopen. Ik weet nu al dat ik ook nog de body butter wil kopen voor in de herfst en winter! Deze geur is echt verrukkelijk! Deze lotion is echt ontzettend luchtig en trekt snel in, terwijl de geur nog een hele poos blijft hangen. Ideaal om in de zomer te gebruiken dus! Hier betaal je €10 voor.

Er was op het moment dat ik aan het winkelen was een '2de product aan 50%’ actie en ik had nog een kortingsbon op mijn klantenkaart staan. Uiteindelijk heb ik voor beide producten samen €13.75 betaald, ook al vond ik dat bedrag erg bizar.. Normaal zou ik 25 euro moeten betalen, maar met de 50% korting op het (goedkoopste) tweede product kom ik op 20 euro, min dan nog eens de 5 euro op mijn klantenkaart… Juist, dan zit je aan 15 euro. Goed, maakt ook niet uit, zolang het minder is, hoor je mij niet klagen! ;-)Ik was vastbesloten niets te kopen bij MAC en enkel voor Veronique op zoek te gaan naar de lipstick Please Me. Helaas was deze uitverkocht en voor ik het goed en wel besefte stond ik zelf lipsticks te proberen. Omdat niet alleen de verkoopster, maar ook Nick laaiend enthousiast was én omdat het een Limited Edition betrof, ben ik bezweken voor een prachtige lipstick…Deze lipstick heet Roxo en komt uit de Limited Edtion van Pedro Lourenço. Ik kon het niet laten jullie deze foto te laten zien. Ondanks dat de huls de typische vorm heeft van MAC lipstick is deze toch wel echt speciaal. Het zwarte lijkt wel een fluweel zacht, matte verpakking. De gouden letters en het gouden randje maken het geheel helemaal af!De kleur is een intens, donkerbordeaux, rode kleur. Ik moet er nog steeds even aan wennen omdat het nu zomer is en dit toch wel een typische najaar kleur is. Nick vond deze echter erg mooi en overtuigde me om hem te kopen. En als je vriend zegt dat het oké is om €20.50 uit te geven aan zo’n pracht exemplaar mag je eigenlijk niet twijfelen. Hij is erg mysterieus en vampy van kleur, maar toch blijft hij erg chique. Ik ben zulke kleuren niet gewend, en draag eigenlijk nooit rood, maar ben toch erg tevreden met deze aankoop!Bij Lush moest ik ook wel even binnenspringen. Ik had namelijk vijf lege potjes verzamelt en dan krijg je een gratis vers gezichtsmasker. Daarover later meer! Na zo’n anderhalf jaar gebruik te hebben gemaakt van mijn potje Bubblegum lipscrub was hij bijna leeg. Aangezien ik deze lipscrub echt geweldig vind in gebruik en van smaak/geur, besloot ik hem opnieuw te kopen. Mijn review van dit product kan je trouwens hier lezen. Hij kost €9.45 en voor zo’n klein potje lijkt dat veel geld. Maar als je ziet dat ik met mijn vorig exemplaar anderhalf jaar gedaan heb… Juist ja, dan is het een koopje!Daarnet had ik het al over het gratis vers gezichtsmasker dat ik mocht uitkiezen. Dankzij het advies van Lushie Katrien, koos ik voor deze Catastrophe Cosmetic, een masker met blauwe bosbessen. Op de foto ziet het er een beetje groenig en spinazieachtig uit, maar het zijn wel degelijk bosbessen. Je bewaart dit masker in de ijskast, en zelfs dan is het slechts een dikke maand vers te houden. Gelukkig telt ook dit potje alweer mee om te sparen voor een volgend exemplaar! ;-)Lieve Katrien gaf mij ook nog twee staaltjes mee van deze Cynthia Sylvia. Ik laat hier even Lush aan het woord: “We maken Cynthia Sylvia met stout bier (erg donker) waar proteine in zit, zodat het ondeugend haar in bedwang houdt. Het geeft je haren wat meer gewicht en maakt het gladder zodat pluizige haren en krullen mooi vallen en schitterend glanzen.” Ja, je leest het goed: dit is een bier shampoo! De geur is gelukkig lekkerder dan je zou verwachten. Ik zeg maar zo: als mijn bier zo zou ruiken, zou ik het niet drinken en als mijn shampoo zou ruiken zoals mijn bier, zou ik het niet op mijn haar smeren!Bij Fnac waren er enkele koopjes van boeken te vinden. Vaak houden ze een verkoop van tweedehandsboeken die er nog gloedjenieuw uitzien, maar wel een fijn prijsje hebben. Zo kon ik het boek Donker Hart van Gillian Flynn op de kop tikken voor slechts 5 euro.
Ook bij Fnac deed ik een gigantisch voordeel met boeken van Karin Slaughter. Ik was al langer benieuwd naar boeken van deze schrijfster, maar telkens als er een nieuw boek van haar verschijnt kost dit een kleine 20 euro. Deze boeken zijn niet tweedehands, maar omdat ze al wat ouder zijn, werden ze verkocht voor €12.50 per stuk. Aangezien ze in een ‘2+1 gratis’ actie stonden, kon ik deze drie boeken kopen voor 25 euro. Ondertussen ben ik bezig in Zoenoffer, en tot hiertoe bevalt hij me erg goed!Et voila, dat was het al weer voor deze shoplog. Ondanks dat ik niet super veel gekocht heb, ben ik toch wel blij met de pareltjes die ik aangeschaft heb! Ik heb enkele leuke kortingen kunnen meepikken en een favoriet product opnieuw aangeschaft. Wat vinden jullie mijn leukste aankoop? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Fnac daar ben ik al een tijd niet geweest! mooie grote winkel is dat! maare wat je geweldig veel leuke dingen gekocht! leuk om te zien! mooi lippenstift van MAC ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kom geregeld bij Fnac in Antwerpen! :-)
   En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Oh wat veel moois! Vooral die lipstick <3

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke koopjes. Die lippenstift van MAC is supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke shoplog, erg mooie spulletjes. De lipstick van mac lijkt mij inderdaad een perfecte kleur voor het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de bubblegum lipscrub ook en doe er echt al eeeeuwen mee! Veel Lush producten zijn erg zuinig in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ze zijn dan wel niet goedkoop, je doet er wel lang mee! :-)

   Verwijderen
 6. Ik heb alle boeken van Karin Slaughter die is echt te gek. Ik zou wel aanraden om de boeken 'in volgorde' te lezen want dat maakt de personages die terug komen in haar boeken wel beter uit te komen. Veel leesplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar begin ik nu ook stilletjes aan achter te komen! Ik zit al in het tweede boek! :-)
   Ik heb ook gemerkt dat de volgorde het beste aan te houden is, maar haar eerste boek (Nachtschade als ik me niet vergis) was toen niet te koop bij Fnac! :-)

   Verwijderen