dinsdag 19 augustus 2014

Julie | Review: Qianyu Eyeshadow Palette


Vandaag heb ik een speciale review voor jullie. Ik kreeg namelijk dit Qianyu oogschaduw palette van Veronique. En het leukste hieraan is, dat ze nog een palette heeft voor één van jullie! Momenteel lopen er twee winacties. Eentje voor mannen en eentje waarin je ditzelfde palette kunt winnen. Lees misschien even het artikel, en rep je daarna naar de winactie! Afgesproken?Op deze foto kan je al zien dat het palette veel kleuren bevat met shimmers in. Het palette bevat 12 kleuren die je eindeloos kan combineren voor een subtiele tot een fellere look. Er zit ook een dubbelzijdige sponsapplicator bij, al gebruik ik zelf liever mijn eigen kwasten. Klein minpunt is dat de kleuren geen aparte namen hebben of dat er geen spiegel in de verpakking aanwezig is. Maar laten we wel overgaan naar de swatches!Hier kan je de bovenste zes kleuren uit het palette bewonderen. Zelfs de highlightende kleuren hebben een verbazingwekkend goede pigmentatie. De vier andere kleuren zijn ontzettend intens gepigmenteerd en dit kan wel voor een beetje fall out zorgen. Verder zijn ze erg romig en brengen ze zacht aan. Ik vind vooral de rode, bruine en goudgroene kleur erg mooi!Op deze foto zie je dan de onderste zes kleuren uit het palette. Ook hier zie je dat zelfs de lichtste kleuren een mooie pigmentatie hebben en dat de overige vier erg dik en romig zijn waardoor hun pigmentatie verbluffend goed is! Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met dit prachtige palette en ook die foto’s wil ik jullie niet onthouden.Hier kan je de look in close up bekijken. Ik heb vooral gebruik gemaakt van goudtinten op mijn volledige ooglid. Onder mijn wenkbrauwbot heb ik dan weer een highlightende kleur gebruikt. Voor de volledigheid heb ik ook een full face foto genomen en die zie je hieronder.Hier heb ik ook de rest van mijn make-up gedaan. Ik koos er voor om een simpele alledaagse look te maken die je ’s avonds makkelijk kan omtoveren tot een avondlook met behulp van een donkere kleur uit dit palette in je buitenste ooghoek te gebruiken.Hier zie je goed het geheel op mijn ooglid in combinatie met de rest van mijn make-up. Ik ben alvast erg blij met dit palette en ga het nog erg vaak gebruiken. Ondanks dat het een shimmer palette is glittert het niet van je ogen af, en kan je het rustig houden en opbouwen naarmate je zelf wil.

Oh ja, en met het WK voetbal heb ik ook gebruik gemaakt van de goud/gele en rode kleur uit dit palette om een Belgische vlag op mijn ogen te krijgen! Het is niet zo'n duidelijke foto, aangezien hij met mijn BlackBerry genomen is, maar ik denk dat het toch voldoende te zien is. Dit is trouwens aan het einde van de avond, toen ik al terug thuis kwam. Zoals je kan zien zat hij nog perfect op z'n plaats!
Zoals ik in het begin van dit artikel al zei kan je het palette ook winnen via deze blog! Haast je dus naar het artikel, voor het te laat is! Veel succes!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: