zaterdag 2 augustus 2014

Julie | Review: Hema Nailpolish RemoverIk draag zelf ontzettend graag nagellak en loop dan ook iedere week wel met een ander kleurtje rond. Dan is het uiteraard ook belangrijk om een goede remover te hebben die je nagels niet uitdroogt, maar de lak wel effectief verwijderd. Ik probeerde in het verleden al een remover van de Action, Essence en een dip & clean potje van Bourjois. Elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen en deze keer wou ik eens wat nieuws proberen. Ik koos hierbij voor de Dip & Clean Remover van Hema. Wat mijn mening hierover nu juist is lees je hieronder.

Ik vind de verpakking zeker in het oog springen door de fel roze kleur. Het lijkt overigens best hard op die van Bourjois en als ik mij niet vergis waren zij als eerste op de proppen gekomen met deze manier van nagellak verwijderen. Maar goed, deze kost meer dan de helft minder en dat was dan ook meteen de reden waarom ik zo benieuwd was naar deze. Zou hij mij even goed (of misschien wel beter?) bevallen?Zoals je kan zien bevat dit schattige potje een zwarte spons met een gaatje in. Hierin steek je dus één voor één je vingers. Je houdt ze er even in en beweegt ze op en neer tegen het sponsje zodat dit de nagellak van je vingers kan halen. Ik vind dit systeem super slim bedacht, zo hoef je niet aan de slag met eindeloos veel wattenschijfjes. Ook de geur van deze producten is meestal beter, na gebruik ruiken je nagels vaak fris en zoetig.Tijd voor de test, en meteen een serieuze test! Ik koos een van mijn hardnekkigste lakjes: Dangerous Wish van Bourjois. Dit is een zwarte kleur met goud/groene glitters in en dat is toch altijd wel een hele klus om die van je nagels te krijgen. Vaak blijft er een donkere waas achter op je nagels van de donkere lak. Of nog erger, je lak is er wel af maar de glitters blijven muurvast achter op je nagels.Ai, ai, ai… Exact waar ik bang voor was. Na even soppen in het potje en flink wrijven is dit het resultaat. De zwarte lak is zo goed als verdwenen, maar in ruil daarvoor blijven er stukjes van de spons haken achter de glitters. En die gouden glitters lijken niet van plan ergens naartoe te gaan, die blijven gewoon op hun plaats zitten.


Gelukkig besloot ik om vol te houden! Na nog een poosje langer te dippen en tegen het sponsje wrijven was dit het resultaat. De truc voor deze remover is gewoon geduld! Want eigenlijk doet hij zijn werk niet eens zo slecht. Meestal moet ik bij glitternagellak nadien alsnog gewone remover en wattenschijfjes gebruiken om de laatste hardnekkigheden te verwijderen. Misschien heb ik wel gewoon te weinig geduld! Ik heb alle tien mijn nagels volledig proper gekregen met deze remover van Hema, dus ik ben een tevreden klant! Wat mij betreft werkt deze minstens even goed/hetzelfde als die van Bourjois. Ik zou je deze dus zeker kunnen aanraden. Voor de prijs van €3.25 kan je dit product dubbel zo vaak kopen als die van Bourjois, die al snel een dikke €8 kost.Hebben jullie thuis ook een potje met spons staan of zweren jullie bij de gewone remover en wattenschijfjes? Of hebben jullie deze van Hema ook al eens geprobeerd?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind deze dip & twist wel erg fijn en hij ruikt na gebruik ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad! Ik gebruik hem nu ook iedere week! :-)

      Verwijderen