zaterdag 16 augustus 2014

Julie | Review: Balmi Raspberry Flavour Lip Balm


Vandaag heb ik voor jullie een review van een product waar ik eerder nog niet bekend mee was. In Oostende kocht ik bij Di een lip balm van het merk Balmi voor €4.95. Hier had ik nog nooit van gehoord, maar bij het openen kwam spontaan de vergelijking met de Eos verpakkingen in me op. 


Dit is hoe de verpakking er uit ziet met de folie er nog rond. Ik koos voor de variant met framboos. Ik kon ook nog kiezen voor aardbei of kokos, maar ik denk dat er nog wel meer verschillende van gemaakt worden. Zo las ik ergens dat er bij Douglas ook een mint variant is! Kijken jullie even mee naar wat ik er nu precies van vind?
Uitstraling: Hierboven zie je hoe de lip balm er uit ziet als je de folie losgemaakt hebt. Ik vind de verpakking erg schattig, het rode omhulsel is van vrij ‘zacht’ rubber. Ook vind ik het leuk dat het product een puntige vorm heeft, zo kan je er beter mee aan de slag dan met een plat oppervlak. Ik moet toegeven dat ik hem vooral gekocht heb omdat hij er zo mooi uitziet, aangezien ik in de winkel geen exemplaar kon testen. Zoals je kan zien hangt er ook een klein touwtje aan, je kan hem dus ook bijvoorbeeld aan je sleutelbos of iets dergelijks hangen!


Geur: Hij ruikt subtiel naar framboos, wat me ook de bedoeling lijkt aangezien ik de koos voor de Raspberry uitvoering. De geur is niet overheersend, wat natuurlijk wel goed is. Ik zeg er ook al maar gelijk bij dat hij geen kleur afgeeft op je lippen, het is dus een echt verzorgende lippenbalsem zoals een doornormale Labello. Hieronder kan je zien dat hij een subtiele glans achter laat op je lippen (of hand, in het geval van mijn swatch!)


Hij belooft: De Balmi lippenbalsems zijn speciaal ontworpen om uw lippen te beschermen tegen de invloeden van een actieve levensstijl. Zo bevatten ze SPF15 en UVA & UVB bescherming. De Balmi lippenbalsems bestaan uit een perfecte mix van ingrediënten die uw lippen dagelijks langdurig beschermen en verzorgen. De mix van Vitamine E, verzachtende shea butter en jojoba olie maken uw lippen heerlijk zacht.


Eigen ervaring: Op onderstaande foto kan je het effect op mijn lippen zien. De eerste is in gewoon daglicht genomen, zonder flits. De onderste is ook in gewoon daglicht, maar met flits. Gelukkig hadden mijn lippen niet echt behoefte aan lippenbalsem en had ik dus niet veel last van velletjes.
 Maar ik moet zeggen dat hij zijn werk wel goed doet. Mijn lippen voelen erg gehydrateerd en hij blijft ook goed zitten als je niet je mond gaat afvegen na het eten of drinken. Mijn lippen voelen super zacht en gevoed aan, precies wat ik wil. Hij ruikt en smaakt een beetje naar framboos, wat ik wel fijn vind. Wat mij betreft werkt deze lippenbalsem zelfs beter als de befaamde Babylips, waar ik eigenlijk geen fan van ben. Mijn review daarvan kan je hier lezen. Je merkt gewoon dat deze balsem veel romiger is en vlotter over je lippen glijdt.


Score: 9/10

Prijs: €4.95 per stuk van 7 gram.Wat mij betreft is dit echt een van de betere lippenbalsems. Dit is echt wat je lippen nodig hebben in de winter, maar ook in de zomer zijn je lippen hier blij mee! De prijs is hij waard, zeker en vast. Ik ben nu enkel benieuwd naar hoe de andere geuren/smaken zijn! Hebben jullie al ervaring met dit merk/product? Laat het me dan zeker weten in een comment onder deze post!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Klinkt prima! En dat frambozengeurtje lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik deze bijna dagelijks en ben er echt tevreden van! :-)

   Verwijderen
 2. Lijkt me een fijne geur! Ik heb zelf de aardbeienvariant eens gehad en die vond ik erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik ze nog eens ergens tegenkom, wil ik ook een andere variant proberen! :-)

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Te schattig om in de winkel te laten staan! ;-) Vond ik ook!

   Verwijderen
 4. Hm...een lipbalm met framboos. Die moet ik gewoon proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Ja, het is eens iets anders dan een standaard Labello! ;-)

   Verwijderen
 6. Ik hem hem zelf al een hele tijd geleden bij Douglas gekocht, ruikt super lekker en is heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne review! Goed om te horen dat je er zo tevreden over bent, ik ben nu wel nieuwsgierig. x

  BeantwoordenVerwijderen