woensdag 27 augustus 2014

Julie | Opgemaakt 6 – Juli


De maanden vliegen voorbij, als ook de producten die ik op maak. Deze keer laat ik jullie zien welke producten ik allemaal opgemaakt heb in de maand juli. 


Als eerste heb ik weer een leeg exemplaar van mijn favoriete deo in handen. Deze So Chic deo van Flormar is een all time favorite en aangezien ik deze telkens groot insla, zullen jullie deze nog wel vaker zien passeren! Dus ja, dit product zou ik zeker opnieuw kopen!Hier zie je een leeg exemplaar van het Healthy Balance poeder van Bourjois in de kleur 52 Vanilla. Sinds ik de eerste keer zo’n poeder in mijn handen heb gehad, gebruik ik geen ander meer. Ik wissen gewoon af tussen kleur 52 voor de winter en kleur 53 voor de zomer. Ik zou dit poeder dus zonder twijfel opnieuw kopen.Verdorie, ik haat het wanneer producten niet fotogeniek zijn! Alweer een make-up product dat ik opgemaakt heb. Dit is de Ultra Curl mascara van Bourjois en deze was echt lange tijd favoriet. Omdat ik nog zoveel andere mascara’s op te maken heb, ga ik deze niet meteen opnieuw kopen. Maar ik was er wel heel tevreden van, dus het zou best kunnen dat ik hem wel terug opnieuw koop nadien!Van deze Pantene shampoo voor normaal tot dik haar heb ik al enkele flessen leeg gemaakt. Dit was het laatste exemplaar en toen vond ik het nog wel eens tijd voor afwisseling. Ik vind hem wel erg goed en zal hem ook zeker ooit opnieuw kopen. Hoewel ik ook graag gebruik maak van shampoo van The Body Shop en nu verslingerd ben aan de Essence Ultime van Schwarzkopf! :-)Samen met de shampoo heb ik ook de conditioner opgemaakt. Zelfde verhaal hierbij: ik vind hem geweldig en heb hem erg graag gebruikt, maar het is weer eens tijd voor afwisseling. Ik zou hem zeker opnieuw kopen, maar gewoon niet nu.Van deze peer douchegel hebben jullie al een review zien passeren, deze kan je hier lezen. Ik vond deze erg fijn: hij rook lekker, maakte mijn huid schoon en bevat geen parabenen. Het punt is dat ik graag zoveel mogelijk verschillende producten gebruik en altijd nieuwsgierig ben naar nieuwe douchegels. Verder heb ik geen rede om deze niet opnieuw te kopen, ook de variant met appel en die met framboos spreken me erg aan! Deze is trouwens te koop bij Carrefour.Ook heb ik in juli deze droogshampoo van Batiste opgemaakt. Het was mijn eerste droogshampoo van dit merk. Deze is de variant voor medium brunettes. Ik vind het goed dat ze proberen om het ‘witte waas’ probleem op te lossen, alleen hangt hiermee heel de badkamer vol met een laagje bruin-grijs poeder. Ook vond ik deze geur echt niet aangenaam. Deze zal ik dus zeker niet opnieuw kopen. Momenteel gebruik ik een tropical droogshampoo van Batiste en die vind ik veel beter!Ook heb ik in juli een body butter opgemaakt, ondanks dat dit normaal een winters product is. De Peach geurlijn blijft toch een van mijn favorieten van The Body Shop en ik zal dan ook zeker niet twijfelen om deze opnieuw te kopen eens ik door mijn vooraad body butters heen ben. Ook in de zomer vind ik hem heerlijk om aan mijn net geschoren benen te smeren! En de geur is natuurlijk verrukkelijk! Als je potloodje kleiner is dan de dop, is het tijd om hem weg te gooien. Ik heb het zo lang mogelijk gebruikt, maar hier viel echt niet meer handig mee te werken. Ik heb dit Contour Clubbing Waterproof oogpotlood van Bourjois ooit gewonnen en hij kwam gebroken thuis aan. Gelukkig hadden ze me zonder twijfelen een nieuw gestuurd, al heb ik het gebroken potlood ook wel zo goed mogelijk gebruikt. Dat deze op ging, was dus geen ramp aangezien de opvolger al klaar lag. Ik heb er bijna een jaar mee gedaan, dus dit is zijn geld echt wel waard. Ik ben dan ook dol op de gouden kleur van dit potlood dat ik het zeker opnieuw zal aanschaffen als ook mijn tweede exemplaar op is!Deze Hydra Scince Tonic is ook een favoriet van me geworden. Ik heb hem bijna een jaar kunnen gebruiken, dus hij werkt ontzettend zuinig. Ook kost hij slechts 3 euro en is hij verkrijgbaar bij Carrefour! Momenteel gebruik ik een tonic van The Body Shop, en ondanks dat die erg goed is, verkies ik toch de goedkopere tonic van Hydra Science! Deze wordt dus zeker opnieuw gekocht als mijn huidige tonic leeg is.


In deze lege sample verpakking van The Body Shop zat de Vitamin E Aqua Boost Sorbet. Ik vind deze gezichtscrème echt geweldig om in de zomer te gebruiken. Hij is verfrissend, voedend en matteert de huid. Na deze sample verpakking heb ik gelijk een full size potje gekocht tijdens de The Cool Skin Treat Evening en daar geniet ik momenteel dagelijks van! Zeker een aanrader dus!
Opnieuw een product van The Body Shop. Deze keer gaat het om een lege showergel uit de Early Harvest Raspberry lijn. Ik had ook de scrub van dit product gekocht en eerlijk gezegd beviel me die beter dan de douchegel. De geur in de flacon rook heerlijk, maar die geur veranderde op mijn huid tijdens gebruik. Gelukkig heeft TBS keuze zat aan douchegels, dus hoef ik er niet zoveel mee in te zitten dat deze me niet helemaal beviel. De werking is echter wel prima, maar desondanks zou ik deze dus niet opnieuw aanschaffen.De Vitamin E lijn van The Body Shop bevat vele producten en ik heb al eerder een crème uit deze lijn als nachtcrème gebruikt. Bij een van mijn aankopen kreeg ik deze sample verpakking mee naar huis van de Moisture Cream. Hij voelt erg lekker aan op de huid, trekt snel in ondanks dat het toch best een ‘dikke’ crème is en werkt erg voedend. Ik zou dit product dus zeker kunnen aanschaffen maar daar wacht ik dan wel mee tot in de winter.


Ten slotte heb ik ook deze Dip & Clean Nail Polish Remover van HEMA opgemaakt. Eerst gebruikte ik een soort gelijk product van Bourjois maar deze van HEMA is de helft zo goedkoop en evengoed van werking. Mijn uitgebreide review van dit product kan je hier lezen. Ik heb deze meteen opnieuw gekocht, en dat zal ik in de toekomst ook blijven doen. Hij verwijdert nagellak in een handomdraai, hoewel je met glitternagellak wel wat geduld moet uitoefenen.Ziezo, dat waren al weer al mijn opgemaakte producten uit de maand juli. Zitten er producten tussen die jullie ook gebruiken? En hadden jullie in juli veel opgemaakt?

Liefs,


Julie x


20 opmerkingen:

 1. Je hebt weer veel producten opgemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja inderdaad! Het verbaasd me elke maand opnieuw hoeveel ik op maak! :-)

   Verwijderen
 2. Wat heb je veel opgemaakt! En die body butter van The Body Shop is zo fijn! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Ik vind ze allemaal geweldig, maar perzik is toch echt wel top! :-)

   Verwijderen
 3. Wat heb je veel leuke producten op gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap waarom die producten van Bourjois op zijn, want Bourjois is simpelweg een perfect merk! Love it. :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal gelijk! Ik ben echt een Bourjois fan! ;-)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie producten heb je opgemaakt! Ik wist niet eens dat Flormar ook deo verkoopt x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :-) En ja, in verschillende kleuren (en geuren dus, haha!) Deze is topfavoriet! :-)

   Verwijderen
 6. Ik heb de nog donkerdere versie van die droogshampoo en ben er echt zo blij mee! En die mascara heb ik ook gehad. Vond het borsteltje net wat te dik en groot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, ik vind de mascara dan wel net een topproduct en van die droogshampoo ben ik dan niet zo tevreden! :-)

   Verwijderen
 7. Je hebt veel opgemaakt! Ik gebruik op dit moment ook die conditioner van Pantene, hij is echt fijn. Die bodybutter heb ik ook in mijn bezit, die geur is zo heerlijk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het merk Flormar kende ik nog niet, ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Flormar is inderdaad nog niet heel gekend! :-) Maar ze hebben ook geweldige make-up, nagellak en dus ook deo's ;-)

   Verwijderen