vrijdag 29 augustus 2014

Julie | Look Like A Star

Emily Vancamp

Wie haar niet kent… Shame on you! Emily Vancamp is een geweldige actrice die haar rol van op de wraak beluste Emily in de topserie Revenge met verve speelt. Ik ben zowel fan van de serie als van Emily zelf. In de serie heet ze hetzelfde als in het echte leven (hoewel ze daar een fake naam heeft), en ik ben benieuwd of haar kleding in real life even stijlvol is als haar outfits uit de serie.Haar stijl op de rode loper is degene die ik graag wil bekijken. Ik vind het altijd wel een uitdaging om van een super chique stijl toch iets draagbaars te maken. Zoals je kan zien draagt Emily haast altijd jurkjes. Ze staat zowel met lange als kortere exemplaren goed. Al vind ik wel dat ze niet echt mooie knieën heeft, - sorry - dus kiest ze beter voor een langer exemplaar. Emily houdt wel van bijpassende accessoires. Ze heeft vaak een tasje bij en draagt zowel armbanden, ringen als kettingen. Qua schoenen draagt ze steevast schoenen met een hoge hak, en bij voorkeur een peep toe. Make-up houdt ze rustig, net zoals de kleuren in haar outfits. Vaak kiest ze voor zwart of wit/beige, anders houdt ze het bij één kleur per look.
Dress: £12 - only.com
Shoes: £28 - newlook.com
Purse: £13 - hm.com
Necklace: €13 - bijou-brigitte.it
Earrings: $20 - accessorize.com
Ring: $2.80 - forever21.com
Nail Polish: €9.99 – Essie ‘Spin The Bottle’ – kruidvat.be

Liefs,


Julie x


15 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien. Ik hou ook van Revenge, kan niet wachten tot het nieuwe seizoen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En ik kijk er ook al een hele tijd naar uit Kim! ;-)

   Verwijderen
 2. Wederom leuke outfit. Ik ben gek op Emily in revenge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Suzanna! Ik ben er ook dol op, ik zie haar zo graag spelen! :-)

   Verwijderen
 3. dat jurkje vind ik echt heel erg mooi, dat is echt mijn kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit heb je bij elkaar gesteld!

  BeantwoordenVerwijderen