donderdag 14 augustus 2014

Julie | Look Like A StarVroeger werkte ik niet enkel met gewone artikels vooruit, maar ook met de wekelijkse Look Like A Star. Ik zou hier beter terug een gewoonte van kunnen maken want soms kan het door onvoorziene omstandigheden wel eens gebeuren dat er niets op tijd klaar is. Gelukkig werk ik vandaag al aan deze look, die morgen online moet komen. Niet heel veel op voorhand, maar wel gewoon op tijd! Kijken jullie mee wie ik deze week uitgekozen heb?

Amanda Seyfried 


Als eerste van een nieuw setje van vier, heb ik er voor gekozen om in de kledingkast van Amanda Seyfried te duiken. Ik neem aan dat iedereen haar wel zal kennen van films zoals Letters To Juliet of Mamma Mia. Amanda ziet er altijd uit als een super lief meisje, met een goede kledingsmaak. En aangezien ze nog nooit aan bod was geweest in mijn wekelijkse post, werd het dringend tijd!

Er is een duidelijk verschil tussen Amanda op de rode loper, of Amanda in haar vrije tijd. Ik ga mij meer op het tweede deel focussen voor de look die ik ga maken. Ik ga al zo vaak voor een chique look, terwijl we toch vaker andere kleding aanhebben. Jullie zien alvast één constante terugkomen in haar dagdagelijkse look… Juist ja, de zonnebril! Deze mag dan ook niet ontbreken in jouw look. Verder kiest ze altijd voor makkelijke kleding zoals een broek, shortje of jumpsuit. Ze draagt vaak neutrale kleuren zoals wit en zwart, maar ook rood en blauw komen vaak terug. Combineer met een grote handtas en je bent good to go! Oh en nog één ding: C to the offee. Vergeet niet om een beker koffie mee te nemen, Amanda wordt zelden zonder gespot!
Jumpsuit: £10 - hm.com
Sandals: £28 - newlook.com
Bag: $28 - forever21.com
Earrings: £21 - pieces.com
Ring: $27 - accessorize.com
Sunglasses: £13 - riverisland.com
Starbucks coffee: starbucks.nl
 

9 opmerkingen:

 1. Ik vind Amanda echt een prachtige vrouw en een hele goede actrice :D x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind haar er altijd zo 'naturel' uitzien! :-)

   Verwijderen
 2. Wat heeft ze een leuke en draagbare stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! En dat is niet zo voor de hand liggend bij een celebrity! :-)

   Verwijderen
 3. Ik denk idd dat je haar stijl hier héél goed samenvat!

  BeantwoordenVerwijderen