vrijdag 8 augustus 2014

Julie | Look Like A StarCara Delevingne


Als eerste wil ik mezelf even excuseren voor het feit dat er vorige week geen Look Like A Star online gekomen is. Het was zo druk dat het me volledig ontgaan was. Deze week heb ik echter weer wel een nieuwe celebrity voor jullie. Ik heb het over niemand minder dan Cara Delevingne. Samen zullen we haar stijl bekijken en ik maak daarna een collage met een mogelijke outfit.


Cara heeft op de rode loper een andere stijl dan in haar vrije tijd. Omdat ze model is moet ze ook allerlei kleding aantrekken en ik kan me niet voorstellen dat ze alles even mooi vindt. Maar goed, haar stijl is ‘street chic’ en op de rode loper komt daar een edgy randje bij. Omdat ik al zo vaak rode loper looks uitzoek, wil ik me deze keer vooral op haar dagdagelijkse stijl concentreren. Zo wordt de look ook een stuk meer draagbaar voor jullie. Ze wordt erg vaak gespot met een muts op haar hoofd en een zonnebril op haar neus. In haar vrije tijd kiest ze voor een comfortabele rugzak of grote tas in plaats van een clutch. Haar haren draagt ze meestal los. Haar stoere outfit werkt ze ook erg vaak af door middel van een leren jasje. Op haar shirt staat erg vaak een tekst!
 
Top: £7.99 - hm.com
Pants: $28 - mango.com
Jacket: £75 - riverisland.com
Shoes: £60 - newlook.com
Backpack: $30 - forever21.com
Hat: £24 - americanapparel.co.uk
Necklace: €15 - bijou-brigitte.it


Liefs,


Julie x


8 opmerkingen:

 1. Ik heb geen idee wie Cara is (moet ik mij nu schamen?), maar de outfit is wel super bij elkaar gekozen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze is een een supermodel en komt vaak in de boekjes als IT-girl. :-)
   En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Die outfit heb je mooi samengesteld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat topje van H&M vind ik zo leuk, heb hem ook wel eens in mijn eigen post gezet. Echt zo'n booyah shirt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! En wat grappig dat jij hem ook al eens gebruikt hebt! ;-)

   Verwijderen
 4. Oooh wat leuk gedaan zeg! Ik vind de schoenen en tof

  BeantwoordenVerwijderen