donderdag 7 augustus 2014

Julie | Gewonnen: DopperOnlangs werd er weer een pakketje voor me geleverd. Ik wist meteen wat er in zat, want ik had bij Elize van http://www.girlonthewhitebike.nl/ een winactie gewonnen. Ik had namelijk een Dopper gewonnen. Het kan best zijn dat jullie er nog nooit van gehoord hebben, en net daarom wou ik er toch dit artikel over schrijven! Het is namelijk een erg interessant product! Heb ik jullie benieuwd gemaakt? Klik dan snel op ‘Meer lezen’!
Een Dopper is namelijk een speciaal soort drinkfles. Ik citeer even een stukje: “De duurzame waterfles Dopper is handige fles waar boven in een glaasje verwerkt zit. Het leuke aan het waterflesje is dat je zelf kunt kiezen of je dus uit het bekertje wil drinken of gewoon zoals je uit een fles drinkt. De Dopper waterfles is gemaakt van BPA vrij kunstof en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren (blauw, groen, rood, roze en wit). Dopper doneert elk jaar 10% van haar omzet aan Simavi, die met dit geld drinkwater beschikbaar maakt voor derdewereld landen.” Dat klinkt natuurlijk heel interessant allemaal. Maar dan wil ik wel met mijn eigen ogen zien hoe praktisch deze fles wel is! Fijn dat ik hem daarom gewonnen heb. Het ganse verhaal achter Dopper kan je hier vinden: http://nl.dopper.com/nl/. De originele fles, zoals ik er een heb, kost €12.50 via de webshop. Ik heb zelf mogen kiezen welke kleur ik het liefst wou.
Ik vind het altijd leuk wanneer bedrijven een persoonlijke tint geven aan een product door er een leuk kaartje bij te voegen. Het is een kleine moeite voor hen en het maakt het product des te unieker.
Zoals je op deze foto kan zien heeft de drinkfles een vrij speciale boven kant. Het nut hiervan komt later terug, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Ik vind het best een leuke vormgeving, aangezien het toch maar om ‘gewoon’ een plastic drinkfles gaat. Het ontwerp van de fles is trouwens gemaakt door Nederlandse Rinke van Remortel.
De eerste drinkmogelijkheid is om de speciale dop er af te draaien. Zo heb je een normale opening zoals bij een ander flesje om uit te drinken. Er kan trouwens 500ML in dit flesje, waardoor hij ook een handig formaat heeft om ergens mee naartoe te nemen in je tas.
Mogelijkheid twee bestaat er uit dat je de witte bovenkant er ook kan afdraaien. Dit lijkt me onder andere de beste manier om je flesje te vullen, aangezien je zo een grote opening creëert. Maar ook als je veel dorst hebt kan je ook op deze manier natuurlijk snel, veel drinken binnen krijgen.Als laatste mogelijkheid kan je de twee bovenste delen ook terug in elkaar draaien en daarmee een glas/beker vormen. Hierbij komt het nut van de ronde, brede dop natuurlijk tot zijn recht. Het is namelijk de voet van het glas. Ikzelf drink het vaakst gewoon rechtstreeks uit de fles. Natuurlijk is het op deze manier het meest hygiënisch en het makkelijkste om af te wassen.


Interessant om te weten is dat de Dopper ook in de afwasmachine mag. Dit zeggen ze er zelf over: “Alle onderdelen van de Dopper zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen los gereinigd worden in de afwasmachine op max. 65˚C en niet met kokend water. Wij adviseren de witte beker, zonder dopje, in het bovenrek te plaatsen, de dop in het bestekmandje en het flesdeel in het onderrek.”Ikzelf ben erg blij met mijn Dopper en ben er zeker van dat ik deze fles nog vaak zal gaan gebruiken! Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie mening! Hebben jullie zelf al eens gehoord van Dopper, of er eentje in huis? En wat vind je er van?

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Ziet er cool en ook heel ecologisch uit! Je zult er vast veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hier al wel van gehoord. Superleuk dat je gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er voordien nog nooit van gehoord, maar het is wel super handig om te hebben! :-)

   Verwijderen
 3. Ik heb zelf geen dopper, maar het lijkt me wel bijzonder handig om te hebben! Ook zo leuk dat de verpakking helemaal slim bedacht is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de verpakking vind ik echt het allerleukst aan deze Dopper! :-)

   Verwijderen
 4. Ik kende het nog niet maar leuk! Ik zoek toevallig een nieuwe drinkfles :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is toevallig! Dan kan ik je deze zeker aanraden! :-)

   Verwijderen
 5. Ik had er al eerder over gehoord, ik wil er ook 1! Super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had nog nooit van Dopper gehoord maar het lijkt me wel handig en goed voor het milieu !!
  Btw, ik heb je genomineerd voor een Liebster Award. Congrats !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt! :-)
   En oh dankjewel! :-D Is het de bedoeling dat Veronique hem invult of ik? :-)

   Verwijderen
 7. Oh zalig dat je dat hebt gewonnen! Ik wil er ook graag eentje kopen! :D

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was erg blij toen ik hem gewonnen had! :-D

   Verwijderen