woensdag 13 augustus 2014

Julie | E.L.F. BestellingEerst en vooral: duizendmaal excuses dat dit artikel zo laat geschreven wordt. Ik deed mijn eerste bestelling bij Eyes Lips Face namelijk al in april, *slik*. Geen idee waarom ik zo lang gewacht heb om er iets over te schrijven aangezien ik wel onmiddellijk alle nodige foto’s genomen heb en ik erg enthousiast werd van het unboxen. Maar goed, het moment is eindelijk gekomen dat ik er over ga schrijven. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb tijdens mijn eerste bestelling bij E.L.F.? Klik dan snel op ‘Meer lezen’.
 


Hier alvast een eerste blik op alle spullen die ik gekocht heb. Ik ga ze allemaal per stuk bespreken en swatches laten zien indien mogelijk. Omdat het al zo’n lange tijd geleden is kan ik nu ook wel beter zeggen welke items ik aanraders vind, en welke ik eigenlijk amper aangeraakt heb. Zoals je kan zien heb ik acht losse producten gekocht en één setje met vijf items. Ik kocht redelijk veel ineens, aangezien ik dan maar één keer voor de verzending hoefde te betalen.Als eerste wil ik jullie deze Eye Crease Brush laten zien. Hij kost slechts 1 euro, dus daarvoor kon ik hem echt niet laten liggen. Ik had eerder al een kwast van E.L.F. in mijn bezit na het winnen van een winactie, dus wist ik wel dat de kwaliteit goed zat.Op deze foto kunnen jullie goed zien hoe de top van de kwast er uit ziet. Ik gebruik hem echt bijna elke keer wanneer ik make-up aanbreng. Hij is precies goed om te werken in je crease en buitenste ooghoek. Ik ben er erg blij mee en ook de haartjes zijn prima om mee te werken en vertonen nog geen slijt. Mocht je op zoek zijn naar een dergelijke kwast kan ik je deze echt aanbevelen!Opnieuw een kwast. Kijk nu toch eens hoe mooi deze Foundation Brush er uit ziet! Normaal kost alles bij E.L.F. slechts 1 of 2 euro, maar voor deze kwast betaal je 5 euro. Dat is nog steeds geen rib uit je lijf, en aangezien ik hem zo mooi vond, ging hij mijn winkelmandje in!Het handvat is werkelijk prachtig en ligt ook goed in de hand. De kwast zelf is mooi, zacht en toch stevig. Al moet ik toegeven dat ik deze kwast eigenlijk nooit gebruik… Ik breng mijn foundation liever aan met mijn handen ofwel met mijn Make-Up Bullet. Jammer maar helaas, al vind ik hem nog steeds mooi om naar te kijken.Eerst wou ik ook super graag een lipstick voor 1 euro van E.L.F. testen, maar alle kleuren die in de smaak vielen waren uitverkocht op het moment van mijn bestelling. Daarom besloot ik om voor hetzelfde bedrag een lipgloss uit te zoeken. Ik koos voor het exemplaar die de naam ‘Flirt’ meekreeg.


Zoals jullie kunnen zien werkt deze lipgloss met een speciale applicator. Onderaan zit een gedeelte waar je aan moet draaien om het product omhoog te werken. Ik vind dit een heel fijne en hygiënische manier van werken. Bovendien breng je het product dan aan met de precisie van een lippenseeltje, wat erg fijn is.
Tot slot laat ik jullie hiervan natuurlijk nog een swatch op mijn hand zien. Ik moet zeggen dat de kleur op je lippen veel minder gepigmenteerd lijkt als op deze swatch. Hij is wel mooi op te bouwen, afhankelijk van hoeveel product je omhoog draait. Hij is erg neutraal en erg mooi bij een heftige ooglook. Ik heb hem een tijdje links laten liggen, maar eigenlijk is hij best mooi en beloof ik bij deze plechtig hem toch terug vaker te gaan gebruiken.Daarnet had ik het al over een winactie die ik gewonnen had met E.L.F. producten. Het artikel daarvan kan je hier lezen. Daarin zat ook een Liquid Eyeliner met veel shimmers. Ik vond hem zo fijn en gebruikte hem zo vaak dat ik besloot nog een andere variant aan te schaffen. Ik koos voor de kleur Copper, aangezien ik vaak werk met goud- en bruintinten in een ooglook. Oh en ook dit product kost slechts 1 euro per stuk!Op deze foto kan je de swatch van het product bewonderen. Ondertussen is deze eyeliner favoriet aangezien hij een look helemaal af kan maken. Je hoeft er ook lang niet zo precies mee te werken als met een zwarte eyeliner en dat kan ik alleen maar toejuichen. Hij is subtiel en toch aanwezig door de glinsters die hij bevat. Zeker ook een aanrader dus!Ik had voor deze bestelling niet echt een Eyelid Primer in huis. Ik gebruikte telkens een primer uit een NYC palette, ook als ik verder niets uit dat palette nodig had. Opnieuw voor 1 euro ging dit product in de kleur ‘Sheer’ in mijn winkelmandje.Online shoppen is natuurlijk kleuren kiezen op goed geluk. Maar ik had reeds reviews en afbeeldingen opgezocht om toch geen complete miskoop te begaan. Deze primer heeft precies de goede kleur! Hij is wel redelijk vet, vind ik zelf, maar op zich werkt hij prima en zorgt hij er voor dat je ooglook de hele avond blijft waar hij moet zitten. Ik gebruik hem iedere keer, dus ja ik zou hem kunnen aanraden.Sinds ik concealer ontdekt heb, wil ik niet meer zonder. Deze Tone Correcting Concealer in de kleur ‘Rosey Beige’ ging dan ook zonder twijfel mee het winkelmandje in. Ik hou wel van vloeibare concealers, dus voor 1 euro kon ik het niet weerstaan deze uit te testen.Ik vind de kleur perfect bij mijn gezichtshuid passen, zeker als hij wat uitgeblend is. Grappig weetje is dat deze concealer een sinaasappelgeur heeft. In het begin was dit even wennen, maar de geur is zo snel weg dat ik er ondertussen aan gewend ben! Ik gebruik hem elke keer als ik make-up gebruik en daardoor is hij ondertussen ook al voor bijna 3/4 leeg. Op zich is dit niet zo snel als je bekijkt dat ik hem al zo’n 4 maanden gebruik. Ook dit product zou ik heel erg aanraden als je een bestelling plaats op de E.L.F. website.Ik zag ook deze Duo Eyeshadow Cream staan in de kleur(en) Mocha Swirl. Daarvoor had ik nog geen ervaring met cream oogschaduw, dus leek het me een leuke manier om het te leren kennen. Aangezien ook dit product ook weer slechts 1 euro kostte, leek het me ideaal.De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en omdat ze een creambasis hebben zijn ze ook vrij ‘vet’. Ik vind ze er prachtig uit zien, zeker de linkse kleur. Ondanks dat, moet ik bekennen dat ik ze nog geen enkele keer in een look gebruikt heb. Misschien moet ik dat binnenkort toch maar eens proberen…Deze Lip Primer & Plumper heb ik voornamelijk gekozen omdat ik ergens gelezen had dat de Plumper naar kaneel rook/smaakte. Voor de 4 euro dat het ding kost, wou ik het zeker eens proberen.Hier kan je goed zien dat het product een dubbelzijdige applicator heeft. De primer gebruik je dus onder een lipstick om hem langer te laten zitten. De plumper heeft een tintelend effect, waardoor het je lippen letterlijk zou moeten ‘oppompen’. Zo zien je lippen er voller uit!Hier heb ik beide producten op mijn hand getest, ook al zie je van de plumper niks. De primer heeft een goede kleur om een primer te zijn. Je lippen moeten voordien wel goed gescrubd zijn, anders accentueert hij velletjes. Ik gebruik deze primer enkel bij sterk gepigmenteerde lipsticks, omdat je bij een licht kleurtje de primer er nog onder kunt zien. De plumper heb ik een tijd erg fervent gebruikt omdat ik de kaneel geur en smaak erg fijn vond. Mijn lippen gingen er van tintelen en dat gaf ze inderdaad een opgeblazen gevoel. Soms had ik echter het gevoel of de randen rond mijn lippen hierdoor rood en geïrriteerd werden. Daarom heb ik hem even aan de kant gelegd, maar ik gebruik hem af en toe zeker nog wel! Dit product vind ik erg fijn in gebruik en kan ik ook zeker aanraden. Ik gebruik het niet dagelijks, maar vind het wel fijn om het te hebben.Tot slot besloot ik ook nog dit ‘5 piece purple eye set’ aan te schaffen. Het pakket kost 5 euro, maar er zitten dan ook 5 producten in. Er zit een oogschaduw palette met drie kleuren in, een vloeibare eyeliner, een wimperkruller, een oogschaduw kwast en een mascara.Ik vind de vormgeving van deze set erg leuk. Door de strakke, zware verpakking lijkt het of deze dingen allemaal samen horen. Zoals je misschien kan zien, zat er in het middelste kleurtje oogschaduw al wel een flinke deuk.Hier zie je dan de kleuren terug op mijn hand. Ik moet alweer bekennen dat ik er eigenlijk nog nooit een look mee gemaakt heb. En dat terwijl ik de kleuren wel mooi vind en ook erg tevreden ben over de pigmentatie. Met de donkerste kleur moet je wel oppassen dat je geen ‘blauwe-oog-effect’ krijgt. De twee andere kleuren vind ik echter wel mooi. Toch maar eens gaan gebruiken dus!Het ‘marteltuig’ uit deze set is eigenlijk net mijn favoriet. Ik had nog nooit gewerkt met een wimperkruller en was dan ook bang dat ik bij de eerste poging door Nick naar spoed gebracht zou moeten worden omdat ik mijn oog geamputeerd had. Gelukkig viel het allemaal mee en was het enige resultaat mooie, gekrulde wimpers. Ik kan echt niet meer zonder, ik gebruik dit ding dagelijks!Deze Eyeshadow Brush gebruik ik ook regelmatig. De haartjes zijn stevig en toch zacht, en deze kwast is ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw over het ganse ooglid. Ik had al een soortgelijke kwast en ben erg blij met mijn tweede exemplaar.Deze Lengthening & Defining Mascara heb ik eerlijk gezegd nog niet vaak gebruikt. Oké, zeg maar gerust nooit. Geen idee waarom, waarschijnlijk omdat ik nog andere (en betere) mascara’s heb. Op dat gebied ben ik een Bourjois fan. Deze mascara is niet slecht, maar ook niet super. Hij doet niet ontzettend veel voor je wimpers, maar in combinatie met de wimperkruller is het resultaat best oké.Ten slotte heb ik voor jullie nog deze Liquid Eyeliner uit het pakket. Ik had nog nul komma nul ervaring met eyeliner, ik gebruikte enkel de glittervariant en die is super simpel in gebruik. Ik vind deze eyeliner zeker niet slecht. Je kan er een dun en precies lijntje mee trekken, dus dat is echt prima. Het is gewoon dat ik zo’n kluns ben, dat het op mijn ogen lijkt alsof een vijfjarige met een bibberpen mijn ogen beklad heeft. Nee, deze heb ik na één keer swatchen mooi aan Veronique gegeven. Je moet het vakwerk overlaten aan mensen die er verstand van hebben, toch?Zo, dit was mijn gehele bestelling bij E.L.F. Ondanks dat ik niet alle producten even netjes gebruik, ben ik er wel heel tevreden mee. Inclusief verzending had ik voor een kleine 25 euro toch maar mooi 13 producten in huis gehaald! Hebben jullie ooit al een bestelling geplaats bij E.L.F.? En wat zijn jullie aanraders?

Liefs
Julie x

19 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Beter alles van E.L.F. willen dan alles van MAC! ;-)

   Verwijderen
 2. Mooie producten heb je besteld! Ik moet ook nog maar weer eens bij e.l.f. gaan bestellen, vind het altijd zo leuk dat alles zo goedkoop is hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel! Ik vind het vooral fijn dat de kwaliteit zo goed is, ondanks de spotgoedkope prijsjes! :-)

   Verwijderen
 3. Zo, dat is een aardige bestelling die je hebt gedaan, haha! De kwasten van Elf vind ik ook echt heel goed, zeker voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, tjah, ondanks de kleine prijsjes van de producten zijn de verzendingskosten niet mals! ;-)

   Verwijderen
 4. Leuk artikel, ik wil ook gaan bestellen! Eerst maar eens veel reviews lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja, zo heb ik het ook gedaan. Ik keek eerst op de website wat ik wou, en ben dan zo reviews gaan zoeken! ;-)

   Verwijderen
  2. Ja zo wil ik dat dus ook gaan doen :) Had op instagram ook gevraagd wat ieders favorieten waren en daar heb ik ook veel ideeën opgedaan :)

   Verwijderen
  3. Laat het me zeker weten als je iets besteld hebt! ;-)

   Verwijderen
 5. :-O Hoe kan het dat ik die kwast met steentjes nog nooit heb gezien! Ik ben nocthans een grote e.l.f. fan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hadden hem ook nog in een blauwige kleur, er bestaat ook een eyelinerkwast uit die lijn! ;-)

   Verwijderen
 6. Leuke dingen heb je besteld! Ik ben ook altijd fan van de producten van ELF, moet dringend weer wat bestellen :)

  BeantwoordenVerwijderen