zaterdag 23 augustus 2014

Catrice | Check & Tweed


Deze herfst staat de limited edition van Catrice helemaal in het teken van het hippe Groot-Brittannië. De Britse elegantie en stiff upper lipp gaat nogal vaak samen met ruitjes en mijn eerste blik op de foto's bij deze collectie deed me denken aan Burberry. Niet slecht gedaan voor een budgetmerk, denk ik dan. Zelf ben ik een sucker voor alles wat met Groot - Brittannië te maken heeft, dus eigenlijk schreeuwt deze collectie gewoon: "Veronique! Kopen! Nu!" Benieuwd of ik er nog zo over denk als ik de producten gezien heb?  


Beginnen doe ik met de oogschaduwpallettes die bij deze collectie horen. Het zijn er twee en beide zijn ze geschikt voor een vrij neutrale look met een kleurrijke twist erin. 
Het zijn baked eyeshadows dus ze kunnen zowel nat als droog aangebracht worden. 

C01 London’s Eye 
C02 Town of Crown.
Consumentenadviesprijs:  € 4,59


Ook nagellakjes komen in bijpassende kleuren met het bijpassende printje op de dop. Er zou ook nog een bordeaux kleur zijn maar die stond niet tussen de persfoto's die ik heb gekregen. Just so you know. 

C01 London Calling
C02 England’s Rose, 
C03 Mind The Red!,
C04 Brit Chick
C05 Hyde In The Park. 
Consumentenadviesprijs: € 2,99
 Deze lipsticks zijn lang en elegant. In kleuren die ik Kate Middleton nog meteen zou zien kiezen. Perfect dus! Persoonlijk zou ik vooral de rode en de donkere bordeaux/paarse echt willen hebben! 

in C01 Queen’s BEAUTea time 
C02 Mind The Red 
C03 Brit Chick.
Consumentenadviesprijs: € 3,99Dan een product dat ik niet echt in deze collectie had verwacht: een wenkbrauwgel 
C01 Neutrally Brown.

Consumentenadviesprijs: € 3,39

En een mooie roze highlighter. Ik ben gek op highlighters dus ik hoop dat ze hier een tester van gaan hebben. Ben benieuwd! 
C01 Flagg The Union Jack.
Consumentenadviesprijs: € 4,49

Wat vinden jullie ervan? Iets dat je zelf onmiddellijk zou willen kopen? 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar de highlighter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar de lipsticks en oogschaduw palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De oogschaduw en nagellakjes zien er super uit!!! Ook de meest linkse van de lipsticks ziet er uit als eentje voor mij. Ik ben ook gek op alles wat met Groot-Brittanië te maken heeft. Dus ik zal echt iets moeten hebben uit deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie collectie, de highlighter en oogschaduw is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige verpakkingen, maar de producten zelf vind ik een beetje 'meh'

  BeantwoordenVerwijderen