zondag 3 augustus 2014

30 day lipstick challenge | week 1


Afgelopen las ik bij Martine en Willemijn van LiveLifeGorgeous dat ze mee zouden doen aan de "30 day lipstick challenge". Dit hield in dat ze dertig dagen lang, elke dag een andere lipstick zouden dragen en tijdens die dertig dagen geen nieuwe lipstick meer zouden kopen. Ik besloot deels mee te doen aan deze challenge. Ik zou ook proberen dertig dagen lang een andere lipstick (of lipgloss, lipstain etc.) te dragen. Ik begon deze week met hiervan ook foto's op Instagram te zetten maar dit vergat ik voor de rest. Daarom laat ik jullie vandaag even zien welke lipsticks ik de afgelopen week heb gedragen. 

Bourjois "Plum Russian" - Estée Lauder "Melon"- Kate Moss by Rimmel nr. 20 - Kate Moss by Rimmel nr. 102 - Kate Moss by Rimmel nr. 05 - Bourjois "Sweet kiss naturel" - The Body Shop lipstain 01

Maandag 28/07
Maandag wou ik een niet al te opvallende/dekkende lipstick en dus ging ik meteen voor een ander type lipproduct. Ik koos namelijk voor de Bourjois Colour Boost in de kleur Plum Russian. (Op de bovenste foto met de hulzen het meest rechts, bij de swatches het meest links) 

Dinsdag 29/07
Ik heb niet vaak het gevoel dat ik een lipstick niet had mogen kopen omdat het mijn kleur niet echt is. Behalve bij eentje. Ja, ik heb het over de Estée Lauder lipstick, die fancy gouden huls. bij de swatches is het de tweede van links. Ik koos deze toen (nog redelijk nieuw in het beautywereldje) met de gedachte dat het niet zo'n opvallende kleur was en prima om mee te beginnen. Misschien dat ik een vooroordeel over dit oranje/koraal kleurtje en daarom vind ik dat ik het na deze 30 dagen nog wel eens een kans moet geven. 

Woensdag 30/07
Deze dag heb ik eigenlijk twee lipsticks gedragen maar diegene waar het om gaat is de fushia roze. Nr. 20 van de Kate Moss lijn van  Rimmel. Ik denk dat met deze lipstick mijn liefde ervoor echt begonnen is. De andere lipstick die ik gedragen heb, was Please Me van MAC maar deze had ik dus gewoon in de winkel getest. 


Donderdag 31/07
Donderdag ging ik weer voor een Kate Moss lipstick (Rimmel). Deze keer in een écht minder opvallende matte kleur. Ik ging namelijk naar m'n vriend en dan is het wel zo handig dat je elkaar een kus kunt geven zonder dat hij ineens rode lipstick op heeft. 

Vrijdag 01/08
Op vrijdag koos ik wééral voor Kate Moss by Rimmel. Deze keer voor 05: een iets minder dekkende framboosrozige kleur. 

Zaterdag 02/08
Omdat ik moest gaan werken, pakte ik snel de eerste de beste redelijk lichte lipstick uit m'n toiletzak en het werd deze "Sweet kiss naturel" van Bourjois. 

Zondag 03/08
Ik had geen zin in iets dat overduidelijk als lipstick aanwezig was en daarom koos ik voor de lipstain van The Body Shop. Deze is erg subtiel en blijft redelijk mooi zitten (zolang je niet over je lippen likt). 

Zo, dit waren de eerste 7 dagen van mijn "30 day lipstick challenge". Hebben jullie trouwens interesse in een lipproduct stash? :)

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Leuk idee om dit te doen, ik heb al zo'n hoop lipstick verzameld dat ik er beter ook geen meer zou kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren allemaal! Met mijn bescheiden stash van hooguit 6 lipsticks zou zo'n challenge niks voor mij zijn :p

    BeantwoordenVerwijderen