woensdag 9 juli 2014

Time to declutter | Nagellak


Bovenstaande stash is niet van mij hoor... :p De mijne is minder netjes en ik heb toch net iets minder vaak 'dezelfde' kleur. Een tijdje geleden besloot ik dat het tijd was om mijn nagellakstash wat uit te zoeken. Er waren namelijk wat lakjes die op of opgedroogd waren en het heeft geen zin om deze nog langer te bewaren. 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Leuke video! Ik moet mijn nagellak ook maar eens gaan herorganiseren; heb de laatste tijd altijd een heleboel lakjes door het hele huis verspreid liggen haha, dan pak ik er één uit mijn stash of heb ik er wat gekocht en vergeet ik ze later op te ruimen, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Declutter filmpjes vind ik altijd super leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel nagellakjes, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje. En echt waar: ik wil die stash op de bovenste foto! *dromenmag*

  BeantwoordenVerwijderen