donderdag 24 juli 2014

Solden beauty haul


Solden zijn sowieso geweldig. Je kunt leuke dingen scoren voor heel wat minder geld dan normaal. Jij gelukkig en je portemonnee gelukkig. (Of die van je ouders, je vriendje... ) Verrassingen aan de kassa zijn zelfs nog leuker. Je staat aan te schuiven, met wat je denkt dat gepast geld is en ineens hoef je nog niet een derde te betalen van wat je vast hebt. Dat had ik gisteren bij De Kruidvat. Ik wou bijna terug naar dat schap spurten om alles mee te nemen. 

De shoplog van vandaag is niet enkel van de Kruidvat maar ook van de Yves Rocher en de Ici Paris XL. Enjoy! Een after sun aangezien ik die niet had en ik vond dat ik die wel nodig had. Deze heb ik gekocht bij de Yves Rocher voor €3,95 als ik mij niet vergis. Julie vindt de geur geweldig, ik moet er persoonlijk nog aan wennen. Dit lekkere cocos geurtje heb ik thuis nog in een grote verpakking staan maar dit kleintje is een cadeautje. Hij weet er al van, maar ik ga hier dus geen prijs van noemen. :) Julie en ik waren al maanden op zoek naar de trend edition Cookies & Cream van Essence. We zagen op allerlei blogs hier producten van verschijnen maar hier in Turnhout is de LE nooit gepasseerd. Ondertussen hadden we ons hier al over gezet en gingen we verder met ons leven. Tot ik deze zag staan in de Kruidvat. Ik pakte Julie haar arm beet en wees: "Julie, kijkt is wa kik daar nu zien staan?" (Ja, geheel in ons sappige Turnhoutse dialectje: Julie, kijk eens wat ik daar nu zie staan?)
Deze handcrème was normaal gezien €1,99 en bij de kassa rekende we deze af aan een halve euro oftewel 50 cent. Deze shimmer pearls waren normaal €3,59 en ik kocht ze voor €1. 


De bovenste lipgloss (ook van essence) was normaal €1,99 en nu dus €1. Doen we goed he? :D

Die van Bourjois heb ik in de Ici Paris XL voor de halve prijs kunnen scoren.  Dit lakje van Bourjois kocht ik ook bij de Ici Paris XL voor €3,82. Koopje! En ik kreeg er een gratis mini mascara van Guerlain bij. Yay :D

Zoals je ziet, heb ik weer mooie dingen gekocht voor erg mooie prijsjes! 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

  1. Jeetje, je hebt echt veel korting gehad op alle producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten heb je gescoord en met korting is het helemaal super x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat gaaf, die cookies en cream highlighter vind ik zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen