donderdag 10 juli 2014

Orabrush


We kennen het probleem allemaal waarschijnlijk wel of we zijn op z'n minst enorm bang dat het ooit gaat gebeuren. Je hebt net je tanden staan boenen als een gek en je krijgt toch nog de opmerking dat je adem stinkt. Leuk is anders maar hoe kan dit nu? Het probleem ligt vaak aan de tong en ook daarvoor zijn er oplossingen. Vandaag laat ik jullie een van de meest populaire zien: de Orabrush. 

Via de Nederlandse site van Orabrush heb ik de gelegenheid gekregen om zo'n tongschraper eens uit te testen. Om eerlijk te zijn was ik er benieuwd of dit verschil zou geven. Soms heb je namelijk van die tongschraper dingetjes op de achterzijde van een tandenborstel maar die deden nooit echt veel, vond ik. 


Eerst een beetje meer info over de Orabrush itself. Het is in de VS al enorm populair en zodoende ook naar Europa overgewaaid. Waarom deze tongschraper zo anders is dan al de rest, is vrij simpel. Het uiterlijk. Toen ik dit thuis aankreeg, dachten mijn ouders dat ik een rare tandenborstel gekregen had. De Orabrush heeft namelijk buiten enkel echt een schraper ook een soort van borsteltje. 


Mocht je meer willen weten over de behandeling slechte adem, klik op de link. Mij leek het interessanter om jullie wat te vertellen over hoe ik de Orabrush heb ervaren dan alle informatie achter slechte adem. 


Dus, wat vindt Vero van deze tongschraper? Ik moet wel toegeven dat ik buiten die achterkanten van een tandenborstel nooit een echte tongschraper heb gebruikt maar ik merk wel dat deze werkt. Nee, ik ruik m'n eigen adem niet om te zien of het echt werkt maar ik merk wel dat m'n tong er schoner uitziet. Ook zie je aan de Orabrush zelf dat er echt wel 'iets afkomt'. Of ik de Orabrush elke dag ga gebruiken, durf ik niet te zeggen. Ik ben nogal lui en het duurt vrij lang voor ik iets echt in m'n routine krijg. Misschien in aanloop van een belangrijke afspraak of een date dat ik hem wel ga gebruiken. Dan wil je zeker geen slechte adem. 

Als je nog meer info over mondhygiĆ«ne en tongschrapers wilt, klik dan even op de volgende link. 

Hebben jullie ooit van de Orabrush gehoord? Of hem zelfs al geprobeerd? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik heb hem ook, mijn review komt nog online, maar hij bevalt wel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen